Netflix predstavil nový trailer k seriálu 1899. Pútavé mysteriózne sci-fi sľubuje chaos a temnotu

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Netflix opäť raz odštartoval svoju virtuálnu prezentáciu Geeked Week, ktorá potrvá do 10. júna. Obľúbený streamer odhalil niekoľko exkluzívnych noviniek, medzi ktoré sa bezpochyby zaradil aj nový trailer k očakávanému temnému seriálu 1899. Nadchádzajúce dobové mysteriózne sci-fi pochádza z dielne tvorcov výnimočného seriálu Dark, ktorý sa stal jedným z najzvláštnejších, ale pritom najlepších výtvorov v histórii platformy.

Na čelo výrobného tímu zasadli Jantje Friese a Baran bo Odar. Tentokrát sa spoločnými silami postarali o výrazne odlišný seriál, no stále zachováva pôvodné prvky – temnú atmosféru a nepredvídateľné podivnosti. Táto nemecká dvojica tvorcov si pre divákov po celom svete pripravila oveľa viac mrazivých momentov, s ktorými nás konečne bližšie zoznámila prvá krátka upútavka z dielne Netflixu.

Nový trailer k mysterióznemu sci-fi seriálu 1899

Dejová línia nás zavedie na hladinu mora, presnejšie na palubu parníka plného európskych migrantov. Ich snaha dostať sa do New Yorku je však sprevádzaná viacerými nevysvetliteľnými javmi, ktoré bude pre posádku naozaj náročné objasniť. V ukážke vidieť druhovo rovnaké zvláštnosti pripomínajúce Dark. Je teda naozaj náročné vysvetliť to, na čo sa pozeráme.

Séria bola po prvýkrát ohlásená v roku 2018, len kúsok pred ukončením trojsezónneho hitu Dark. Ako teda vidieť, nemeckí tvorcovia a Netflix sa dohodli na novej spolupráci a ich výsledok bude zrejme opäť lámať rekordy v sledovanosti. Pre ešte hlbší ponor do série, Netflix vydal skvelé video zo zákulisia. Pod vedením showrunnerov môžeš nahliadnuť do niektorých sekvencií vrátane obrovských bitiek na lodi, hádzania mŕtvych tiel cez palubu alebo rozbúrených kalných vôd.

Oficiálny dátum vydania stále nepoznáme, ale seriál 1899 dorazí neskôr v tomto roku. Do tej doby sa určite dostaví niekoľko ďalších trailerov či plagátov, o ktorých ťa budeme informovať.

Páčil sa ti nový trailer k seriálu 1899, ktorý uvidíme na Netflixe? Názor nám môžeš napísať dole do komentára.

Zdroj: youtube.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -