Zastrelili gorilu! 2016: The Movie tiež chce, aby sa tento hrozný rok plný tragédii skončil. A trailer hovorí jasno!

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Toto je proste úžasné. Teda, rok 2016 úžasný nebol, ale bez všetkých tých tragédi, ktoré sa stali, by nevznikol tento super trailer. 2016: The Movie zhrnul všetky zlé veci a tragédie, ktoré sa stali, no zajtra konečne skončia. Veď už len za posledné dni stihol svet prísť o Alexandrovcov, Georga Michaela a Carrie Fisher aka princeznú Leiu. Snáď rok 2016 už nestihne zobrať žiadnu ďalšiu legendu.

2016: The Movie je ladený do hororového štýlu, kde práve rok 2016 je neúprosný zabijak. Čo všetko ale máme možnosť v tomto úžasnom traileri vidieť? Oni zastrelili gorilu! Áno, čo by to bolo bez Harambeho. Uvidíme však aj bezvýznamný mannequin challenge, Donalda Trumpa, vybuchujúci Samsung Galaxy Note 7. Smrť Princa, Davida Bowieho a Aliho taktiež tento trailer neminuli. Proste všetky memes, celý rok 2016 zhrnutý v jednom videu. Nech sa páči!

2016: The Movie Trailer

Foto: youtube.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -