2021 Hyundai i30N v novom kabáte bol zahliadnutý v kamufláži na Nürburgringu

Nenechajte si ujsť

Prekvapí 2021 Hyundai i30N tak ako jeho predchodcovia?

Hyundai i30N je v posledných rokoch najpopulárnejšie auto od kórejskej automobilky. Po klasických hatchbackoch i30N sa nám predstavil aj ako moderný fastback. Neskôr v roku 2019 prišla aj limitovaná edícia i30N Project C, z ktorého bol na slovenskom trhu len jeden kus, ktorý sa ocitol v dražbe. Momentálne sa chystá modernejšia verzia Nka, 2021 Hyundai i30N, ktorá bola prednedávnom videná na populárnom Nürburgringu.

Kamufláž neodhalila všetko

Na nemeckom okruhu Nürburgring sa ukázali dve nové Nká. Jedno je fastback, ktorý všetci dobre poznáme, a druhé auto, ktoré sa vzhľadovo výrazne podobá na klasickú i30.

2021 Hyundai i30N
Zdroj: autocar.co.uk

Kamufláž bola bohužiaľ po celom aute, no podarilo sa objaviť aspoň niečo. Vyzerá to tak, že pozmenený bude predný gril. Taktiež sa očakáva zmena predných svetiel, brzdových svetiel ale aj nárazníkov a to pri oboch spomínaných modeloch,

Čo sa týka interiéru, ten by mal byť zrejme bez zmeny a podobať by sa mal na štandardnú i30, tak ako aj rôzne bezpečnostné systémy.

Milovníci automatickej prevodovky, tešte sa!

Tešiť sa môžeme aj z väčších zmien. Nové Nko sa bude dať zakúpiť už aj s automatickou prevodovkou, o ktorej doteraz i30N len snívalo. Zmien by sa mal dočkať taktiež aj podvozok. i30N sa darí nad očakávania samotnej automobilky a preto niet divu, že investujú čas a peniaze do ďalšej verzie, ktorá môže prilákať už aj ľudí, ktorí majú problémy s manuálnou prevodovkou. Uvidíme však, či sa auto bude v automate správať tak pekne ako doteraz a poradí si s konkurenciou ako Golf GTI alebo Ford Focus ST.

2021 Hyundai i30N
Zdroj: autocar.co.uk

Okrem 2021 Hyundai i30N sme za poslednú dobu na Nürburgringu mohli vidieť niekoľko ďalších automobiliek testovať svoje novinky. Ukázali sa nám napríklad Aston Martin DBS GT Zagato, nový Land Rover Defender alebo aj Porsche 911.

2021 Hyundai i30N by mal prísť na trh už začiatkom budúceho roka. Myslíte si, že sa kórejskej automobilke podarí s týmto automobilom taký úspech, ako pri predchádzajúcich verziách?

Zdroj: caradvice.com, autocar.co.uk

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -