Kubo a jeho cesta za osudom! | Kubo and the Two Strings

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

novatívni umelci z Laiky nám ukázali pokrok v revolúcii v „stop motion“ animácii v ich kritikou uznávaných hitoch – Coraline, ParaNorman a minuloročný film The Boxtrolls. Minulý mesiac sa na verejnosť dostal prvý trailer pre ich ďalší projekt s názvom Kubo and the Two Strings. V kinách by sa mal objaviť cez leto a to presne 19. augusta 2016. Ak sa Vám to zdá byť ešte príliš ďaleko, pred nedávnom sa objavili prvé plagáty, na ktorých si môžeme všimnúť tri hlavné postavy – Kubo (Art Parkinson), Monkey (Charlize Teron) a Beetle (Matthew McConaughey).

Táto nová animácia by nám mala priniesť epické akčné dobrodružstvo vsadené do krajiny vychádzajúceho slnka. Dobrosrdečný, šikovný Kubo si žije skromný život, rozpráva príbehy ľudí z jeho prístavného mestečka, v ktorom žije. Tieto príbehy sa týkajú hlavne postáv – Hosato (George Takei), Hashi (Cary- Hiroyuki Tagawa) a Kamekichi (Branda Vaccaro). Jeho pokoj sa však stratí, keď sa mú podarí vyvolať ducha zo svojej minulosti a všetko sa začne komplikovať.

Kubo v danej situácii nemôže konať inak, než utiecť a spája svoje sily s dvoma ďalšími hrdinami – Monkey a Beetle. Spoločne sa vyberú na vzrušujúcu výpravu a pokúsia sa zachrániť jeho rodinu a vyriešiť záhadu svojho padlého otca, ktorý bol najväčší samuraj bojovník, ktorého kedy svet poznal. S pomocou svojho nástroja Shamisen – magický hudobný nástroj – Kubo musí čeliť bohom a monštrám, vrátane pomstychtivej Moon King a zlým dvojičkám aby odhalil  tajomstvo, konečne zjednotil rodinu a naplnil jeho hrdinské poslanie.

Režisérom filmu bude Travis Knight (prezident a Ceo Laiky), pre ktorého tu bude debut vo filmovom svete. Všimnúť sme si ho mohli ako hlavného animátora vo filme Coraline, ParaNorman a taktiež aj vo filme The Boxtrolls. Pracovať bude zo scenára od Marca Haimesa a Chrisa Butlera. Film k nám dorazí už 19. augusta, v ten deň bude súperiť proti Arms and The Dudes od štúdia Warner Bros.

Tešíte sa na nové animované dobrodružstvo? Treba napísať, že štúdio Laika sa ešte len vyvíja a už teraz nám ponúkajú kvalitné animované filmy. Určite sa je načo tešiť a teraz si vychutnajte trailer, spolu s troma novými plagátmi. Nezabudnite ostať naladení pre viac informácii.

https://www.youtube.com/watch?v=p4-6qJzeb3A

Vyzerá to naozaj zaujímavo

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -