Deadpool 2 už v plnom prúde, prečítajte si čo vieme!

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

[dropca]A[/dropcap]ko sme si mohli všimnúť, Deadpool už nejaký ten čas brázdi svetom a púta na seba všetku pozornosť. Kritici sa už ozvali a zatiaľ som sa nedočítal nič iné, len samé pozitívne recenzie. Podľa odhadov je jasné, že tento film bude schopný za prvý víkend zarobiť až 70 miliónov. Viete, čo to znamená pre nás? Správne, pokračovanie!

20th Century Fox sa už nemôže dočkať a tuží po pokračovaní, tak ako aj my. Pokračovanie dostalo zelenú a dvere sú už otvorené. V hlavnej úlohe nebude chýbať Ryan Reynolds, ktorý sám povedal: „Rola Deadpoola mi zmenila život. Dokázal by som hrať túto postavu až do konca života!“ Výrobcovia filmu Rhett Reese a Paul Wernicke by sa mali podieľať na spoločnom scenári. Takže tri pozitívne správy sú na svete a ďalšou je réžia. Tim Miller podpísal zmluvu len pre prvý film a tak je jeho návrat otázny. Štúdio Fox však oznámilo, že sa v štábe filmu ukážu opäť 4 hlavné kľúčové osoby. Kedže sme si už predstavili prvé tri, štvrtou bude pravdepodobne režisér Tim Miller a ja dúfam, že opäť zasadne do režisérskeho kresla.

Ako to bude s príbehom? Deadpool sa môže posúvať neuveriteľným množstvom smerov a dejová línia sa tým komplikuje. Ktorá bude tá správna pre pokračovanie? Existuje viac ako 250 možností, ale veľa ľudí sa prikláňa k jednej. Fanúšikovia by radi videli Deadpoola ako súčasť tímu  X-Force.

X-Force

Je možné, že sa X-Force dočká aj vlastného pokračovania, ale spojiť tieto dva projekty by mohlo vyniesť obrovský úspech. Taktiež aj kombinácia – Deadpool a Cable.  Títo dvaja dohromady vždy priniesli veľkú dávku adrenalínu. Neviete kto je Cable? Neuveriteľne silný mutant z budúcnosti, ktorý je zhodou okolností Cyclopov syn. Ak by sa naozaj X-Force zlúčil s Deadpoolom je veľmi pravdepodobné, že sa Cable naozaj ukáže. Predsa len, práve on bol veliteľom tímu X-Force.

Cable and Deadpool

Práve teraz nemáme viac podrobností o tom, akým smerom pôjde príbeh filmu Deadpool 2. 20th Century Fox však pokračovanie potvrdilo a ďalšie informácie sa k nám dostanú časom. Do tej doby nám určite dajte vedieť ako si vy predstavujete to správne pokračovanie filmu Deadpool! A teraz myslím nastal čas vyraziť do kina a pozrieť prvý diel, ktorý určite stojí zato.

 

 

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -