Hra o tróny sa blíži a s ňou dorazili prvé fotografie! | Game of Thrones season 6

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ž v decembri nám HBO ponúklo prvý trailer na novú sezónu Game of Thrones.  Posledný mesiac bolo potvrdené, že nová séria bude debutovať v nedeľu 24.apríla, kedy však vyjde nový trailer ešte nie je známe. Možno sme sa ho ešte nedočkali, zato k nám dorazilo viac ako 20 nových fotografií, ktoré nám určite prezradili veľa zaujímavých faktov. Musím Vás však upozorniť na jednu vec. Ak ste ešte nedošli na samotný koniec piatej série tak nepokračujte, v následujúcich riadkoch sa môžu vyskytovať SPOJLERY.

Na začiatok treba poznamenať, že na žiadnom z nových obrázkov sa nenachádza Kit Harington, ktorého si všetci dobre pamätáme ako Jona Snowa, ktorý bol kruto zabitý na konci piatej série „jeho bratmi“ z nočnej hliadky. Objaví sa, alebo nie? Tieto diskusie vznikajú po celom internete už pár tých mesiacov. Veľký počet obsadenia potvrdil, že Jon Snow je naozaj mŕtvy a jeho príchod na scénu v šiestej sérii je zatiaľ pre nás otázne.

Teraz trochu odbočíme a dostávame sa priamo k obrázkom. Ako si môžeme všimnúť, Maisie Williams sa v seriály objaví, zrak jej však bude chýbať potom, čo jej ho odobral Jaquen H’gar (Tom Wlaschiha) v poslednej sérii. Na snímkach sa taktiež nachádza aj Isaac Hempstead-Wright, ktorý sa vracia ako Bran Stark a môžeme ho vidieť  po boku jeho nové učiteľa – the Three-Eyed Raven (Max von Sydow). Bran na týchto snímkoch pravdepodobne stojí, čo znamená, že sa práve nachádza z jednej z jeho vízii, pretože ako si dobre pamätáte, Bran nebol schopný stáť a chodiť. Bolo by však fajn, keby sa naplnia internetové diskusie a Bran si nakoniec zalieta. Všimnúť si môžeme aj Yaru Greyjoy (Gemma Whelan), sestra Theona Greyjoya (Alfie Allen), ktorú sme si naposledy mohli pozrieť v štvrtej sérii.

Fotografie nám taktiež potvrdzujú, že Theon a Sansa Stark (Sophie Turner) prežili pád po skoku z vysokej steny na Winterfelle a ich útek z rúk Ramsaya Boltona (Iwan Rheon) sa podaril. Kam sa títo dvaja vybrali nevieme, ale je možné, že sa spoja s Branom, ktorý je opäť na scéne.

Nemôže chýbať ani Tarlo Samwell (John Bradley) a Gilly (Hannah Murray), ktorý opustili The Wall, aby sa Samwell mohol stať majstrom. Odišli tesne pred smrťou Jona Snowa a nám neostáva nič iné len počkať, či sa jeho plány zmenia po tom, ako sa dozvie čo spáchala Nočná hliadka. Ďalšou smutnou správou je potvrdenie smrti Myrcelly Baratheon (Nell Tiger Free), ktorá bola otrávená vo finále piatej sérii. Na fotografii si môžete všimnúť jej otca – Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) a King Tommen (Dean-Charles Chapman), ako stoja nad jej mŕtvolou. Pre mňa jednou z najzaujímavejších snímok je pohľad na Jamieho a jeho sestru Cersei, ktorá si zažila ťažké obdobie a jej „Walk of shame“ sa navždy zapísal do dejín internetu. Vychutnajte si galériu pod článkom a určite nám dajte vedieť, čo si o tom myslíte.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -