Luke Skywalker v pokračovaní, výroba sa oficiálne začala! | Star Wars: Epizóda VIII

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ey urobila jej prvé kroky do sveta Star Wars a vo svojej ceste bude pokračovať. Pomáhať jej nebude len Finn a Poe, ale aj všetkým dobre známy Luke Skywalker, ktorého si môžeme všimnúť na konci filmu Star Wars: Sila sa prebúdza. Tým pádom môže príbeh pokračovať. Vlastne, všetko sa to už začalo práve dnes v Londýne (Pinewood Studios) a potvrdili to obe štúdia – Disney a Lucasfilm.

Star Wars: Epizóda VIII napísal Rian Johnson, ktorý sa taktiež chopil aj režijných povinností. Toto veľmi očakávané pokračovanie pokračuje v dejovej línii zasadenej do predchádzajúcej časti Star Wars: Sila sa prebúdza. To znamená, že sa vráti obsadenie, ktoré sme mali možnosť vidieť – Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Pribudnú aj noví členovia a to sú držiteľ Oscara, Benicio del Toro, nominovaná na Oscara, Laura Dern a talentovaný nováčik Kelly Marie Tran.

Výrobu filmu budú mať na starosti Kathleen Kennedy a Ram Bergman a produkciu nikto iný ako J.J. Abrams, ktorému budú pomáhať Jason McGattin a Tom Karnovski. Prečo ich spomínam? Niektorí si určite povedia, že je to nepodstatné. Nie, určite nie je. Títo ľudia sa taktiež nadreli na výrobe a bol by hriech ich nespomenúť. Predsa len, aj vďaka nim sme si mohli vychutnať predchádzajúci diel. Už keď sme pri tom, za spomenutie určite stojí aj kamera, ktorej sa bude venovať Steve Yedlin. Ďalšími členmi sú Bob Ducsay (editor), Rick Heinrichs (výroba), Peter Swords King (vlasy a make-up) a Mary Vernieu (US casting Director).

Vrátia sa aj predchádzajúci členia posádky- Pippa Anderson (co-producent), Neal Scanlan (mob a Droid FX Creative Supervisor). Michael Kaplan (kostýmy), Jamie Wilkinson (Prop majster), Chris Corbould (SFX inšpektor), Rob Inch (Stunt koordinátor), Ben Morris (VFX Supervisor) a Nina Gold (UK casting Director). Myslím, že dosť veľká crew, ktorá nám prinesie dúfam lepšie pokračovanie. Podrobnosti ohľadom príbehu zatiaľ neboli oznámené.

Disney a Lucasfilm vydali krátke video ohľadom novej epizódy. Vidieť na ňom Rey ako sa konečne stretla s legendárnym Lukom Skywalkerom. Tiež si môžeme všimnúť nového režiséra Riana Johnosona po prvý krát. Určite si toto krátke video pozrite.

Star Wars: Epizóda VIII dorazí do kín 15.decembra 2017.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -