Pete a drak Elliott zlietnu z tieňov tajomného lesa! | Pete’s Dragon

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ezabudnite sa zahľadieť na plagát nového Disney zážitku s názvom Pete’s Dragon. Môžem povedať, že konečne k nám príde po dlhom čase rozprávka od Disney nie len pre deti, ale aj pre celú rodinu. Príbeh sleduje dobrodružstvo chlapca menom Pete a jeho nelepšieho priateľa Elliotta, ktorý sa stal drakom. Ak Vás táto rozprávka zaujala, nezabudnite si pozrieť zbrusu nový teaser trailer, ktorý by mal debutovať v priebehu dnešného dňa.

Nezaostáva ani herecké obsadenie. Vo filme si budeme môcť vychutnať herecké hviezdy ako Bryce Dallas Howard a Robert Redford. Doplnia ich Oakes Fegley, Wes Bentley, Karl Urban, Oona Laurence a Oscar.  Filmu sa chopil skúsený režisér David Lowery. Scenár napísal Lowery a Toby Hallbrooks založený na príbehu od Setona I. Millera a S. S. Fielda. Produkciu má na starosti Jim Whitaker s Barrie M. Osbornom, ktorý bude slúžiť aj ako výkonný producent.

Teraz preskočíme z hereckého obsadenia až do samotného deja. Po dlhé roky, starý rezbár, pán Meacham (Robert Redford) teší deti svojimi príbehmi o tajomnom drakovi, ktorý sa nachádza hlboko v lesoch niekde na severozápade. S jeho dcérou Grace (Bryce Dallas Howard), ktorá pracuje ako lesný strážca majú krásny a vzťah, až na jeden problém. Grace totižto týmto príbehom neverí a považuje ich len za povesti a báchorky. Všetko sa však zmení, keď sa stretne s Petom (Oakes Fegley).

Pete je tajomný 10-ročný chlapec bez rodiny a bez domova, ktorý žije v lese s legendárnym obrom – zelený drak menom Elliott. Podľa toho čo Pete počul, Elliott je pozoruhodne podobný drakovi z príbehov od pána Meachama. Grace začne tento podivuhodný chlapec Pete zaujímať a požiada o pomoc 11-ročné dievča Natalie (Oona Laurence), ktorej otcom je Jack (Wes Bentley). A tu sa naše dobrodružstvo začína. Grace je odhodlaná zistiť pravdu o Petovi. Odkiaľ je? Z kadiaľ pochádza? Existuje naozaj tento bájny drak? Ako si naša hrdinka poradí si budeme ešte nejaký ten piatok počkať.

Prvý náhľad na film by sa k nám mal dostať niekedy v priebehu dnešného dňa. Vysielať sa bude na stanici ABC, takže tu na Slovensku si budeme musieť počkať na youtube verziu. Štúdio Disney nám sľúbilo skutočný pohľad na draka Elliotta, ktorý na veľkom plátne nebol od roku 1970. Nezostáva nám nič iné len počkať a vydať sa na novú magickú púť svetom Disney.

Film Pete’s Dragon priletí do kín 12.augusta 2016.

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -