Koho zavoláš? | Krotitelia duchov 2

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

íce nám nebol ponúknutý žiadny teaser na pokračovanie kultového filmu Krotitelia duchov, ale to vôbec nevadí. Oficiálny trailer k nám dorazí už o 3 dni a my sa môžeme tešiť na herecké hviezdy ako  Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon a Chris Hemsworth. Pred pár dňami Sony Pictures uvoľnili prvý plagát, v ktorom síce nefiguruje ani jedna hviezda z filmu, ale určite dokáže fanúšika podráždiť. Nachádza sa na ňom totižto pôvodné logo a milovanú frázu „Who you gonna call?“ (Koho zavoláš?).

V náhľade na pokračovanie sa rozoberala iba jedna vec. Ako sa to všetko začne? Na New York zaútočia akési nadprirodzené bytosti. O záchranu našej zeme zabojujú  vojaci a policajti, ktorí sa budú snažiť zastaviť tohto neviditelného nepriateľa. Kto je tým nepriateľom? Je možné, že by to mohol byť duch, známy ako Red Daemon, ktorý bol odhalený z fotografií kolekcie hračiek z minulého týždňa. Hračky nám prezradili ešte jednu vec. Hlavného hrdinu Kevina (Chris Hemsworth) posadol duch. Či sa tak naozaj stane, uvidíme. Všetko sa dozvieme 3.marca 2016, kedy konečne uvidíme prvý trailer na tento dlho očakávaný film.

Príbeh sa sústreďuje na Erin Gilbert (Kristen Wiig) a Abby Yates (Melissa McCarthy), ktorí pred pár rokmi napísali knihu, v ktorej píše o existencii duchov. Po nejakom čase sa títo dvaja rozídu, a Erin získa miesto učiteľa na prestížnej Columbia University. Bohužiaľ, kolegovia sa dozvedia o jeho knihe a vysmejú sa mu do tváre a Erin z univerzity odíde. Postupom času sa spojí s jeho novým partnerom Jiliam Holtzman (Kate McKinnon), v tú istú chvíľu ako duchovia napadnú New York. Erin nebude mať na výber a kontaktuje svoju Ex Abby, aby mu pomohla zachrániť „veľké jablko“ od invázie.

Režisérom filmu je Paul Feig, ktorý pracoval zo scenára s Katie Dippold. Nemohol chýbať ani pôvodný režisér Krotiteľov duchov, Ivan Reitman. Produkcii sa bude venovať Dan Aykroyd. Hlavných hrdinov sme si už predstavili, ale tým to nekončí. Vo filme sa nachádza aj veľký počet vedľajších hercov- Andy Garcia ako starosta New Yorku, Michael K. Williams ako Hawkins, Matt Walsh ako Rourke, Pat Kiernan ako spravodajca a Neil Casey ako človek z temnej strany. Bližšie informácie zatiaľ neboli vypustené do vzduchu, takže nevieme z určitosťou povedať, či sa náhodou niektorí z vedľajších postáv nepripojí k hlavnej posádke.

Kam sa podeli hviezdy z predchádzajúceho dielu? Určite si kladiete otázku, či sa vo filme objavia, alebo nie. Máme pre Vás dobre správy. Vo filme si zahrajú malé role, niečo ako Stan Lee vo svojich marvelovkách. Bill Murray by si mal zahrať postavu menom Marin Heiss, ktorý sa bude snažiť odhaliť pravdu o invázii duchov. Dan Aykroyd si zahrá taxikára, ktorý vyzdvihne Erina Gilberta. Sigourney Weaver, Annie Potts a Ernie Hudson nám zatiaľ ich úlohu zatajujú, ale nič netrvá večne. Film sa už pomaly blíži a budeme si ho môcť vychutnať už tieto prázdniny. V ten istý deň budú Krotitelia duchov konkurovať dvom ďalším filmom- La La La Land (Lionsgate) a The Lake (EuropaCorp). Nezabudnite sa pozrieť na plagát a určite nám dajte vedieť, čo si myslíte o tomto zaujímavom pokračovaní.

Invázia duchov do kín sa dostane 15.júla 2016.

 

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -