Ľudstvo sa opäť postaví proti Kaiju | Pacific Rim 2

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Najčítanejšie za 7 dní

a posledné roky sme počuli rôzne správy o pokračovaní filmu Pacific Rim. Niektoré tvrdili, že si ešte nejakú tu dobu počkáme. Zatiaľ čo iní hovorili, že projekt je úplne mŕtvy. Režisér Guillermo del Toro trval na tom, aby pokračovanie určite bolo. Musí byť však dokonalé a to bol hlavný dôvod, prečo sme tak dlho čakali. Pred pár dňami sme sa oficiálne dozvedeli, že natáčanie už je v plnom prúde. Z neznámych dôvodov bohužiaľ neuvidíme na kresle režiséra Guillermo del Tora, ale vystrieda ho niekto nový, Steven S. DeKnight (Daredevil).

Pacific Rim opäť prichádza z dielne Legendary Pictures. Steven S. DeKnight sa pohrá so scenárom od Jona Spaihtra, založený na charakteroch vytvorených Travis Beachamom a Guillermo del Torom. Druhý menovaný sa bude venovať výrobe, spoločne s Thomas Tull Jon Jashnim a Marie Parent. Jilian Share bude slúžiť ako výkonný producent.

Film bude vypustený v 3D verzii od distribútorov s Universal Pictures. Pacific Rim z roku 2013 zarobil pekných 411 miliónov USD po celom svete. Až 75% zárobku je zo zahraničia, v Číne bol tento film obrovským hitom a zarobil tu 111 miliónov USD.

Pacific Rim 2 bude znamenať pre Steven S, DeKnighta jeho režijný debut. V poslednej dobe pracoval ako výkonný producent a scenárista k seriálu Daredevil počas jeho prvej sezóny. Taktiež vytvoril hit Spartacus. Scenár písal aj k nestarnúcim TV klasikám ako  Buffy the Vampire Slayer, Angel, Dollhouse a Smallville.

Dej bude nadväzovať a to znamená, že nás opäť čaká súboj medzi strojmi a monštrami. Kedysi dávno, légie monštruóznych bytosti, zvané ako Kaiju, sa vynorili z mora aby zničili náš svet. Ak sa im ľudstvo chcelo postaviť, museli vytvoriť obrie roboty (Jeagers). Avšak, dokonca ani Jeagers neboli schopné poraziť Kaiju a ľudstvo bolo na pokraji porážky. Posledná nádej teraz leží v rukách ex-pilota (Carlie Hunnam), neskúsenej zelenáčky (Rinko Kikuchi) a jeden zastaraný Jeager.

Celé obsadenie pre pokračovanie nebolo zatiaľ potvrdené, ale predpokladá sa, že to budú herci- Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day a Ron Perlman, ktorých si môžete pamätať z prvej časti. V kinách sa mal film objaviť 4.augusta 2017, ale tento dátum vydania bol koncom minulého ruka zrušený. Nový presný dátum nebol určený, zostáva len rok 2017. Čo myslíte, bude pokračovanie lepšie? Tešíte sa? Ja určite áno, no budeme si ešte musieť nejaký ten rok počkať.

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -