Paul McCartney v Pirátoch z Karibiku 5!

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ie všetky pokračovania musia byť zlé. Obzvlášť, keď Vám umožnia do sveta kinematografie priniesť jednu z hviezd skupiny Beatles. Aj napriek tomu, že Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales už zbalili natáčanie, režiséri Joachim Ronning a Sspen Sandberg sa k nemu opäť vrátili, aby priniesli o niečo viac akcie. A hádajte čo! Táto dodatočná scéna bude zahŕňať jedinečného Paul McCartneyho!

Nová scéna sa točí okolo Paula a jeho nového charakteru, ktorý sa vo filme ukáže po prvá krát. Kultový hudobník a legenda len tak, v úplnom tichu vstúpil do filmu a postavil sa vedľa obsadenia filmu, ktoré zahŕňa Johny Deepa ako legendárneho piráta Jacka Sparrowa. Ďalšími hercami nemôže byť nikto iní ako Geoffrey Rush, Martin Klebba, Orlando Bloom, Kaya Scodelario a Brenton Thwaites. Javier Bardem si zahrá zloducha.

V tomto príbehu, Paul McCartney je tajný charakter a žiadne podrobnosti neboli zatiaľ odhalené. Disney totižto nechce, aby ľudia dostali takýto spoiler predčasne.. Film by k nám mal doraziť už budúci rok v lete. Paul MacCartney však nie je jedinou speváckou ikonou, ktorá sa objavila v týchto filmoch. Ďalšou legendárnou ikonou zo 60. rokov je Keith Richards, ktorý si zahral kapitána Teague vo filme Piráti z Karibiku: V neznámych vodách, kde si zahral Jackovho otca. Uvidíme, či sa aj Paul McCartney pridá do rodiny, alebo sa jeho postava objaví len ako vedľajšia a my si budeme mať možnosť vychutnať si jeho pár minút v nadchádzajúcom filme.

Paul McCartney sa ukázal už v niekoľkých filmoch , no väčšina z jeho ukážok na obrazovke patrila do muzikálneho sveta. Taktiež si zahral aj samého seba vo filme  A Hard Day’s Night and Help! Stihol aj prepožičať svoj hlas vo filme Yellow Submarine.  V posledných mesiacoch znovu prepožičal svoj hlas do animovaného komedialného seriálu Bojack Horseman na Netflixe. Tak čo si myslíte? Bude Paul perfektným doplnkom pre pirátov?

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales sa v kinách objaví 26.mája 2017.

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -