Mŕtvy sa nás budú opäť snažiť rozosmiať. | Zombieland 2

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ž dlho sme nepočuli o žiadnom krôčiku vpred k dlho očakávanému filmu Zombieland 2 a už  posledných 7 rokov stále netrpezlivo čakáme. Začiatkom tohto mesiaca, Sony Pictures však zobrazil nové logo pokračovania počas CinemaCon. Všetko nám teda nasvedčuje k tomu, že sa na pokračovaní už pracuje v plnom prúde! Taktiež sa na verejnosť dostala správe, že by sa už čoskoro mohlo začať natáčanie. Aj keď to nie je ešte sto percente potvrdené, film ZombieLand 2 by sa mal natáčať už tento rok v auguste a začínať sa bude v Atlante.

Táto správa nám len naznačuje, že sa naši hlavní hrdinovia budú opäť nachádzať v meste, kde bol natáčaný aj prvý diel, okrem niekoľkých scénkach natočených v Los Angelos. Obsadenie filmu ešte nebolo potvrdené, predpokladá sa však, že sa k nám vrátia 4 hlavné postavy Jesse Eisenberg (Columbus), Woody Harrelson (Tallahassee), Emma Stone (Wichita) a Abigail (Little Rock). Je nadmieru jasné, že sa k ním pridajú aj nové postavy, ale na tie si budeme ešte nejaký ten piatok počkať.

V roku 2014 bolo povedané, že sa k filmu vráti režisér Ruben Fleischer, ktorý by mal pravdepodobne pracovať zo scenára od Dave Callahama. Na scenári taktiež pracovali aj Rhett Reese a Paul Wernicke, ktorí sa na filme podieľajú už od roku 2010. Vo februári tohto roku prezradili, že scenár prenechali iným a vo filme sa budú podieľať ako výkonný producenti. Naposledy nám títo dvaja priniesli senzačného Deadpoola, ktorý sa nedávno stal komerčne najúspešnejším R ohodnoteným filmom všetkých čias.

Pôvodný Zombieland zarobil na domácej pôde 75.000.000 USD z rozpočtu 28 miliónov dolárov. Celosvetovo si do pokladnice pripísal krásnych 102,3 milióna dolárov.

Už v marci. Jesse Eisenberg prehlásil, že on určite chce pokračovanie, ale nie je jasné, či si Woody Garrelson, Emma Stone a Abigail Breslin chcú zopakovať svoje role. Nám neostáva nič iné, len si počkať ako sa to všetko bude vyvíjať. Ak Vám niektorý z hercov chýba, nezúfajte. Jesse Eisenberg a Woody Harrelson si spolu zahrajú v pokračovaní filmu Now You See Me 2, ktorý sa v kinách objaví už teraz v júny. Myslíte si, že sa nás film Zombieland 2 zasiahne už budúci rok?

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -