Čo si pre nás pripraví Damien tento krát? | Omen

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

roblémom väčšiny prequelov je, že už sa nikdy nedozvieme o niektorých veciach, ktoré sa stali pred originálom. Prequel totižto chronologicky dejovo nenadväzuje na predchádzajúci diel, no často nám aspoň na oko ponúkne vysvetlenie niektorých neobjasnených udalostí. Ale to určite nie je momentálne podstatné. Prvý Omen sme mali možnosť vidieť v roku 1976, ktorý celému svetu ukázal malého Damiena. Filmu sa chopilo štúdio 20th Century Fox a réžiu by mal riadiť Antonio Campos.

Ako nám čas letel, mladý Damien nám podrástol a momentálne sa nachádza v centre novej A & E séria, ktorá nám prináša hodnú dávku horroru a chladnej atmosféry. Séria debutovala začiatkom tohto ruka a štúdio Fox ich kritizovalo, pretože v nich značne prerobili dej filmu Omen z roku 2006. Nič vážne sa však nestalo a film sa bude poberať v úplne novom smere. Dozvieme sa, čo sa stalo pred narodením Antikrista. Príbeh je zatiaľ jedná veľká neznáma a zatiaľ neexistujú žiadne ďalšie detaily.

Gregory Peck je hlavnou hereckou hviezdou pôvodného príbehu, v ktorom si zahral veľvyslanca, ktorý príde k domnienke, že jeho 5-ročný syn je živým stelesnením antikrista. Neskôr sa bude neúspešne snažiť zastaviť diabolské vyčíňanie jeho dieťaťa. Film Omen bol v roku 1976 jedným z najväčších kasových hitov a vďaka tomu sa stal jedným z najdesivejších filmov všetkých čias.

Dokopy sme mali možnosť vidieť dva filmy, v ktorých sa Damien snažil prevziať vládu nad svetom a priniesť skazu. Knižných predlôh existuje pomerne viac a Damienov príbeh sa už dávno rozrástol. Ben Jacoby napísal scenár pre originálny Omen. Antonio Campos režíroval a vznikol kvalitný horrorový zážitok. V tomto okamihu však o pokračovaní veľa nevieme a nie je známe kedy sa začne výroba a prvé fotenie. Taktiež si budeme musieť počkať aj na dátum vydania, ktorý ešte nebol vypustený do sveta.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -