Nečakaná nehoda a pozastavené natáčanie! | Labyrint: Smrteľná liečba

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

inulý mesiac sme sa dozvedeli smutnú správu, že film Labyrint: Smrteľná liečba  bude mať malé zdržanie. Hviezda filmu Dylan O’Brien sa vážne zranil počas natáčania, čo spôsobilo, že sa produkcia musela dočasne vypnúť. Začiatkom tohto mesiaca, herec Giancarlo Espositi tvrdil, že by sa mala začať už začiatkom mája, potom, čo sa herec začal zotavovať zo svojich zranení. Tieto slová boli veľmi rýchlo vyvrátené štúdiom 20th Century Fox a vyhlásili, že výroba určite v následujúcich týždňoch nezačne.

Štúdio ešte nevydalo žiadne oficiálne informácie o nehode, ale správy tvrdia, že herec utrpel otras mozgu, zlomeninu tváre a niekoľko tržných rán z kaskadérskych kúskov na motorke, ktoré nezvládol podľa predstáv. Či sa už hercov zdravotný stav zlepšil nebolo odhalené. Pozrite sa na oficiálne vyjadrenie od štúdia 20th Century Fox:

„Obnovenie natáčanie filmu Labyrint: Smrteľná liečba  bolo odložené, aby mal Dylan O’Brien viac času na úplné zotavenie zo svojich zranení. Prajeme mu skoré uzdravenie a tešíme sa na opätovné začatie výroby, čo najrýchlejšie.“

Objavila sa aj správa od Jannifer Allen, ktorá je osobnou publicistkou Dylana O’Briena, ktorá povedala: ,,Jeho zranenia sú veľmi vážne a určite bude potrebovať viac času na zotavenie.“ Ako dlho bude natáčanie odložené nevieme a taktiež je možné, že sa oficiálny dátum vydania bude meniť. Film by sa mal v kinách objaviť 17.februára 2017. V prípade, že sa film ukáže v tento dátum, bude čeliť ťažkej konkurencii. V tento deň sa totižto dočkáme aj knižnej adaptácie The Dark Tower od Sony Pictures. Nebude chýbať ani komédia Fist Fight od Warner Bros, v ktorej si zahrajú herci Ice Cube a Charlie Day. Ako posledným konkurentom bude film od štúdia Universal, The Great Wall s hercom Mattom Damonom.

Tento film bude posledný z trilógie, založenej na predlohe od James Dashnera. Knihy, ktoré si zamilovali mladí, aj dospelí. Herecké obsadenie finálnej časti bude zahŕňať hercov- Thomas Sangster, Rosa Salazar Ki Hong Lee, Dexter Darden a Kaya Scodelario. Na scenári pracoval T. S. Nowlin. Budeme sa Vás snažiť informovať o novinkách a o aktuálnom stave herca Dylana O’Briena.

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -