Nahliadnite spolu s nami do domu Hodgsonovcov! | V zajatí démonov 2

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

minulom roku, Facebook, Youtube a mnoho rôznych platforiem predstavilo nové interaktívne 360 video, ktorá umožňuje užívateľom vidieť oveľa viac, než obyčajné videá dovolia. Táto technológia odštartovala zo Star Wars: Sila sa prebúdza. Tiež sme túto novinku mohli vidieť v Jurskom svete a Hre o tróny. Dnes sa do sveta dostalo ďalšie 360 video, ktoré Vás hlbšie zavedie do nového pokračovania horroru V zajatí démonov 2.

Toto video, ktoré debutovalo na stránke Warner Bros. Youtube, je predstavený režisér James Wan, ktorý umožňuje divákom preskúmať dom Hodgosonovcov a zažiť skutočnú hrôzu Enfield lovu v 360 stupňovom zážitku! Video neobsahuje žiadne skutočné zábery z pokračovania, ale naladí vás na na tie správne vlny, pretože film sa do kín dostane už budúci mesiac.

Režisér James Wan prináša tento nadprirodzený zážitok na obrazovku už po druhý krát. Demonologisti Ed (Patrick Wilson) a Lorraine (Vera Farmiga) Warrenovi sa opäť stanú terčom temných síl a James Wan sa pokúsi zopakovať ich nominácie na Oscara.  Tento krát hlavné postavy vycestujú do severného Londýna na pomoc matke štyroch detí, ktorým sa v dome dejú divné a nepochopiteľné udalosti. Tento film je založený na paranormálnych aktivitách, ktoré sa konali v rokoch 1977 a 1979, v dome Hodgsonových v Brimsdowne (Enfield), Anglicko. Tento prípad patrí medzi jeden z najdokumentovanejších v histórii.

Vo filme sa objavia herci ako Frances O’Connor, Shannon Kook-Chun, Jennifer Collins, Madison Wolfe, Maria Doyle Kennedy, Simon Delaney a Franka Potente. Film sa v kinách objaví 10.júna 2016.  Bude mať veľkú konkurenciu, pretože ten mesiac sa objaví dlho očakávaný Warcraft a Now You See Me 2. James Wan sa pri natáčaní riadil zo scenára od bratov Chad a Carey Hayes.

V minulom roku sa vynorila správa, že tento film môže nadväzovať na inom známom prípade, ktorý  rodina Warrenových vyšetrovala. Ed a Lorraine ukončili svoje vyšetrovanie 20 dní potom, čo rodina Lutzových odišla v roku 1974, tri roky pred lovom v Enfield, na druhej strane sveta. Zatiaľ čo čakáme na viac informácií, pozrite sa na 360 video, v ktorom sa dozvieme viac o dome Hodgsonových.

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -