Ewan McGregor si zahrá dvojitú úlohu! | Fargo 3

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Najčítanejšie za 7 dní

decembri minulého roku, tvorca seriálu Fargo Noe Hawley potvrdil, že dej tretej série bude v roku 2010, teda 4 roky po udalostiach prvej série, ktoré sa odohrávala v roku 2006. Prostredná séria nás previedla rokom 1979. Tvorcovia a producenti povedali, že sa môžu vynoriť postavy z predošlých sérií. V súčasnej dobe sa do sveta dostala správa, že sa k radom seriálu pridal nový člen, Ewan McGregor, ktorého hranie bude zaujímavé v tom, že si zahrá dvojitú rolu.

Svetové magazíny hlásia, že Evan McGregor si zahrá postavu Emmit Stussy a jeho mladšieho brata Ray Stussy. Žiadni ďalší členovia neboli potvrdení a my teda nevieme, čo nás všetko čaká. Dozvedeli sme sa však oficiálny popis bratov.

„Emmit Stussy je kráľ parkovania v Minnesote. Pohľadný realitný magnát a otec rodiny. Samého seba vidí ako úspech Ameriky. Jeho o niečo mladší brat, Ray Stussy, má na druhej strane úplne iný príbeh. Ray je typ človeka, ktorý vládol za jeho vysokoškolských čias. Momentálne pracuje ako kurátor, ktorý musí nosiť na ramene obrovský čip a obviňuje svojho brata Emmita pre jeho nešťastie.“

Táto úloha pre McGregora znamená veľa. V seriáloch sa pravidelne neobjavil už dlhú dobu . V poslednej dobe sa totižto objavil len v dvoch epizódach seriálu HBO Doll & Em. Výroba by sa mala začať niekedy neskôr v tomto roku, pričom by mal debutovať už v roku 2017. Všetko sa však môže zmeniť a my Vás budeme informovať o budúcnosti tohto seriálu.

Ewan McGregor si v posledných dňoch zahral v Púšti, ktorá sa momentálne premieta v kinách. V súčasnej dobe sa nachádza v Londýne, kde natáča svoje dlho očakávané pokračovanie filmu T2: Trainspotting 2, ktoré sa do kín dostane 10.februára 2017. Herec si tiež zahrá a dokonca zažije aj debut v režírovaní filmu American Pastoral, ktorý ešte nedostal výsledný dátum vydania. Uvidíme ho aj vo filme Lumiere a v živej adaptácii Krásky a Zviera, ktoré príde do kín 17.marca 2017.

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -