Posádka Enterprise čelí veľkému nebezpečenstvu! | Star Trek Beyond

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

inulý mesiac, režisér Justin Lin oznámil, že druhý trailer k jeho sci-fi dobrodružstvu Star Trek Beyond bude debutovať slávnostných udalosti v Paramount Pictures v Hollywoode. Akcia sa už pred pár dňami skončila a k nám sa dostavil nový trailer, v ktorom to herci Chris Pine a Zachary Quinto poriadne rozbalili. Trailer si môžete pozrieť pod videom a taktiež sa nezabudnite pozrieť na nový plagát, ktorý vyšiel spoločne s trailerom. Táto udalosť, ktorá sa konala pred pár dňami boli oslavy 50. výročia Star Treku, ktorý začal svoju púť ako TV seriál v roku 1966.

Star Trek Beyond, veľmi očakávaný diel zo štúdia Paramount, ďalší zo série Star Trak, ktorú vytvoril Gene Roddenberry a neskôr ju prezval J.J. Abrams v roku 2009, sa vracia s režisérom Justinom Lin na čele U.S.S Enterprise a jej neohrozenej posádky. Tento krát preskúma najvzdialenejšie nezmapované miesta, kde sa stretávajú s novým a záhadným nepriateľom, ktorý postaví celú Federáciu pred veľkú skúšku.

Príchod druhého traileru prišiel len 6 mesiacov po prvom, ktorý debutoval minulý rok v decembri. Film by sa mal stať obrovským letným hitom a ja osobne verím, že nás nesklame. Star Trek z roku 2009 si do pokladnice pripísal celosvetovo 385,6 milióna USD a na domácej pôde 257.700.000 USD. Jeho nástupca z roku 2013, Star Trek: Do temnoty si značne polepšil a to vo výške 228.700.000 USD a celosvetovo 467,3 milióna USD. Film sa k nám nevyspytateľne blíži a uvidíme, či Star Trek Beyond prekoná svojich predchodcov už tento rok v lete.

Premiéru zažije 22.júla 2016 a štúdia Paramount Pictures a Skydance si pre nás pripravili prekvapenie. O čo sa jedná ešte nevieme, ale určite sa máme načo tešiť! Tak ako aj na hercov, ktorí sa vo filme objavia. Nebude chýbať John Cho, Simon Pegg, Chris Pine ako kapitán Kirk, Zachary Quinto ako Spock, Zoë Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin a Idris Elba. Réžiu bude mať na starosti Justin Lin, ktorému vo výrobe bude pomáhať J.J. Abrams, Roberto Orci a Lindsey Weber. Výkonným producentom sa stali Jeffrey Chernov, David Ellison, Dana Goldberg, a Tommy Harper. Scenár k filmu napísali Pegg & Doug Jung.

Star Trek Beyond sa v kinách postaví proti filmu Lights Out od Warner Bros. a taktiež aj pokračovania nezabudnuteľnej rozprávky Doba Ľadová od štúdia 20th Century Fox. V júly sa tiež v kinách ukážu filmy ako Ghostbusters od Sony (15.júl) a Jason Bourne od Universal (29.júl). Ako môžete vidieť, tento júl nám prinesie veľkú filmovú nádielku a neostáva nič iné ako si počkať. Kým sa k nám dostavia ďalšie informácie k filmu Star Trek Beyond, vychutnajte si na najnovší trailer, ktorý sa nachádza pod článkom!

 

 

Mohlo by sa ti páčiť

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -