Disney oživil starú klasiku | Kráska a Zviera

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

rvý náhľad na Disney živú rozprávku Kráska a Zviera je tu! Diváci dostali pohľad na veľmi očakávaný film založený na starej klasike, v ktorej vystupujú kultové postavy z čias, keď sme boli ešte malé deti. No v roku 2016 nás čaká úplne niečo nové a lepšie. K dielu prispejú herecké hviezdy ako Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor , Stanley Tucci, Ian McKellen a Emma Thompson. Kráska a Zviera sa v kinách objaví už budúci rok a to presne 17.marca 2017.

Vyrobené pre diváka dnešnej doby, táto najnovšia Disney rozprávka zostáva verná pôvodnej hudbe ktorú doplnia aj niekoľko nových piesní. Kráska a Zviera zachytáva príbeh Belle, krásnu a nezávislú ženu, ktorá je zajatá v rukách netvora. Napriek jej obavám sa časom naučí magickým veciam a taktiež si uvedomí, že sa v jeho vnútri nachádza láskavé srdce a duša pravého princa.

Hlavnú postavu hrdinky si zahrá Emma Watson. Mladého princa v chlpatom kožuchu si zahrá Dan Stevens. Vo filme si budeme môcť vychutnať ak Luke Evansa ako Gastona. Pohľadný, ale plytký dedinčan, ktorý sa uchádza o roku Belle. Postavu Maurice si zahrá oscarový Kevin Kline, ktorý si zahrá otca hlavnej hrdinky. Josh Gad ako Lefou Gaston a trpezlivá pobočník. Ewan McGregor ako Lumiere. Nominovaný na Oscara Stanley Tucci ako Maestro Cadenza, Gugu Mbatha-Raw ako Plumet, šesťnásobný víťaz Tony Award Audra McDonald ako Madame Garderóbu, nominovaný na Oscara Ian McKellen ako Cogsworth a dvojnásobná víťazka ceny akadémie Emma Thompsonová ako kanvica, pani Pottsová.

Réžie sa chopí Bill Condon podľa scenára založeného na animovanom filme z roku 1991, ktorý vyprodukoval David Hoberman, Todd Lieberman a osemnásobný oscarový skladateľ Alan Menken, ktorý si aj vďaka tomuto filmu uchmatol dvoch oscarov (najlepšia originálna pieseň a najlepšia pieseň). Alan Menken sa bude podieľať aj na novom pokračovaní, do ktorého pribudne pár jeho nových tvorieb a pomáhať mu bude trojnásobný oscarový víťaz Tim Rice.

Pred pár dňami debutoval krátky trailer a pod videom si ho môžete pozrieť. Kráska a Zviera bude v kinách čeliť veľkej konkurencii. Film pôjde proti akčnej komédii Baby Driver od Sony. Kong: Skull Island a The Boss Baby budú debutovať týždeň skôr (10.marca 2017).  Týždeň neskôr, po premiére Krásky a Zviera nás čakajú ďalšie filmy ako Knights of the Roundtable: King Arthur a Power Rangers (24.marec). Zostaňte s nami naladený pre viac info, ktoré sa Vám budeme snažiť poskytnúť ako to len bude možné.

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -