Disney korunoval novú princeznú | Moana

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ž v januári nám Disney dovolil sa po prvý krát pozrieť na ich nové animované dobrodružstvo Moana, ktorý sa v kinách objaví už 23.novembra tohto roku. Disney vydal prvý trailer a nové fotografie, ktoré si určite nenechajte ujsť. Tento trailer nám odhaľuje nadprirodzené činy poloboha Muaia (Dwayne Johnson), hoci si môžeme všimnúť, že Moanu (Auli’i Cravalho) to všetko moc nezaujíma.

V apríli, Dvayne Johnson potvrdil, že si vo filme aj zaspieva. Trailer nám síce žiadne melódie v podaní Rocka neukázal, ale dúfajme, že budúci trailer bude obsahovať aj niečo z jeho hudby. On však nebude jediný, kto si zaspieva. Všetko to začalo už na Havaji. Kastingový agent objavil Auli’i Cravalho na charitatívnej súťaži a jej spev ho hneď okúzlil. Tento mladý talent si túto úlohu nenechal ujsť a spoločne sa vydali do Los Angelos, kde sa stretla s režisérmi Ronom Clementsom a Johnom Muskerom, ktorí ju nakoniec korunovali za novú princeznú v nekonečnom Disney svete.

Pred tromi tisícmi rokmi, najväčší námorníci sveta sa vydali do južného Pacifiku a začali objavovať nové ostrovy v Oceánii. No potom sa ich cesty záhadne skončili a dodnes nikto nevie prečo. Od Walt Disney Animation Studios prichádza Moana, ktorá sa plaví na odvážnu misiu, aby dokončila úlohu svojich predkov. Počas svojej cesty sa Moana stretne s polobohom Maui a spoločne pretínajú nekonečný oceán a vydávajú sa na nové dobrodružstvo. Hlavná hrdinka na svojej výprave zažije veľa zážitkov a snaží sa zistiť jednu vec, ktorú vždy hľadala – jej skutočnú identitu.

Ron Clements a John Musker (Malá morská víla, Princezná a žabiak, Aladdin) sa budú riadiť podľa vlastného scenára a produkcie sa chopí Osnat Shurer. Hudobnú stránku filmu si vezmú na starosti Lin-Manuel Miranda, víťaz Grammy Mark Mancina (Tarza, Leví kráľ) a Opeteia Foa.

Ďalší členovia, ktorí prepožičajú svoj hlas v tejto rozprávke zatiaľ neboli oznámení, ale stále máme pred sebou pár mesiacov. Určite Vás budeme informovať o novinkách, ktoré nám Disney prinesie. Do tej doby si určite nezabudnite pozrieť nový trailer a nové fotografie, ktoré sa nachádzajú pod článkom.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -