Site icon REWIND.sk

Kedy, kde a ako budete môcť sledovať naživo Oscary 2020?

oscary 2020 nazivo

Zdroj: stickpng.com, pngguru.com, theblast.com, hiclipart.com, pngkit.com, shutterstock.com

Reklama

Kedy, kde a ako sledovať Oscary 2020 naživo?

Už túto noc z nedele (9. 2.) na pondelok (10. 2.) budete môcť naživo sledovať Oscary 2020. Americká Akadémia filmových umení a vied každoročne odovzdáva zlaté sošky za tie najlepšie výkony vo filmovom priemysle za uplynulý rok. Tentokrát si uctíme snímky, ktoré vznikli v roku 2019 a rozhodne sa, ktorí z nominovaných odídu domov s úsmevom na tvári.

Odovzdávanie Cien Akadémie sa koná v pondelok o 2:00 v noci, pričom ešte predtým (presne o polnoci z nedele na pondelok) začne exkluzívna reportáž z červeného koberca. Kde a ako ich však vidieť?

Reklama

Pozerajte Oscary spolu s nami

Slávnostné vyhlásenie výhercov 92. ročníka Cien Akadémie budete môcť sledovať aj s nami. Počas celej noci budeme priamo tu na webe REWIND.sk robiť živý prepis s online chatom, kde sa spolu budeme rozprávať o výsledkoch. Taktiež môžete očakávať livestream s QnA, okamžité výsledky a všetko, čo by ste mohli zmeškať. Začneme zhruba o polnoci, takže si nezabudnite nastaviť budík.

Reklama

Tohtoročné Oscary budú taktiež naživo vysielať niektoré televízie. Sú medzi nimi česká ČT2 či nemecká PRO 7.

Nominácie

Oscary 2020 sú na spadnutie a naše tipérske zmysli sa pomaly prebúdzajú. Či už chcete dnes v noci stávkovať alebo tipovať iba v kruhu kamarátov, s našimi tipmi sa podelíme aj my. Tento ročník Udeľovania Cien Akadémie vyzerá oproti tým minulým naozaj transparentne, ale zdanie môže klamať.

Zdroj: medium.com

Napríklad na Oscara za Najlepší film boli nominované nasledujúce snímky:

Reklama

Aj keď sú to všetko skvelé filmy (rok 2019 bol celkom dobrý pre filmových maniakov), sošku si môže domov odniesť len jeden z nich. Ako sme vám prezradili v našich kompletných predpovediach, tipujeme, že cenu si domov odnesie vojnová dráma 1917 za technické spracovanie. Ak by sme však Oscary rozdávali my, sošku by sme dali juhokórejskému filmu Parazit. A koho by ste zvolili vy?

Ak chcete tipovať spolu s nami a ďalšími filmovými fanúšikmi, sledujte Oscary 2020 naživo spolu s nami priamo tu na webe. Očakávame vás!

Zdroj: oscar.go.com

Reklama
Exit mobile version