Site icon REWIND.sk

Alternatívna smrť Black Widow v Avengers: Endgame je oveľa lepšia ako pôvodná… možno

smrt black widow film avengers endgame

Zdroj: screenrant.com

Reklama

Pamätáte si ešte na pôvodnú smrť Black Widow, ktorú sme mohli vidieť vo filme Avengers: Endgame? V skutočnosti existujú dve verzie, a tá alternatívna sa dostala na verejnosť.

Natasha Romanoff (Scarlett Johanson) sa po boku Avengerov objavuje od roku 2012 a poznáme ju skôr ako osamelého vlka partie, ktorého zmyslom je zabíjanie. No ako to dopadlo zo zabitím jednej z hlavných postáv?

Reklama

Smrť komiksovej postavy Black Widow mala v MCU vyzerať úplne inak. Ešte predtým si však pozrite tú verziu, na osvieženie pamäti, ktorú nám tvorcovia ukázali v doposiaľ poslednom kúsku s Avengermi.

Reklama

Alternatívna smrť Black Widow vyzerá inak

Scéna, ktorá sa ocitla na internete, je úplne rozdielna ako tá, ktorú sme videli v roku 2019. Do finálneho strihu sa tieto zábery síce nezmestili, ale niektorým sa alternatívna verzia páči viac. Posúdiť to môžete aj vy v nižšie priloženom videu, v ktorom samozrejme nechýba ani postava Hawkeyea (Jeremy Renner).

Obaja hrdinovia odcestujú na Vormir, aby našli potrebný Kameň duše. No ak ho chcú získať, planétu bude môcť opustiť len jeden z nich. Alternatívna sekvencia smrti je oveľa násilnejšia a namiesto súboja medzi Clintom a Natashou, vidíme ich súboj proti Thanosovi, respektíve proti jeho poskokom. Natasha je niekoľkonásobne postrelená a padá z útesu.

https://www.youtube.com/watch?v=XfAkt9dmHns&list=TLPQMTEwNDIwMjCMq8a47jqC3Q&index=1

Reklama

Ktorá verzia sa vám páči viac?

Bola smrť tejto postavy spravodlivá, alebo si to mal namiesto Black Widow odniesť Hawkeye? Obe verzie obsahujú rovnaký záver a vidieť môžeme smrť ženskej postavy. S tým rozdielom, že pri originálnej verzii z filmu vidíme hlbší emocionálny moment.

V tej alternatívnej si zase užijeme len ďalšiu akčnú sekvenciu, ktorú však tvorcovia nakoniec odstránili. A nečudujeme sa tomu, vo filme je ich naozaj veľa a obohatiť film o pár emócií nebol vôbec zlý nápad.

Ako je už teda verejne známe, Natasha je v hlavnej dejovej línii MCU mŕtva, ale fanúšikovia smútiť nemusia. V druhej polovici roku 2020 sa k nám dostane prvý sólový filme Black Widow, ktorý nás zavedie po udalosti filmu Captain America: Civil War .

Reklama
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Čo hovoríte na alternatívnu smrť Black Widow? Páčila sa vám viac ako jej originálna verzia v Endgame? O vaše názory sa s nami môžete podeliť v sekcii komentárov. 

Zdroj: io9.gizmodo.com

 

Exit mobile version