Site icon REWIND.sk

Game of Thrones začala natáčanie poslednej série!

Reklama

ačiatok konca…Síce sa to ťažko píše, ale už konečne začal.

Po oddialení produkcie pre novú sezónu Hier o Tróny sme všetci začali smútiť. Už viac nemusíte! Posádka HBO už vyplávala a výroba pre siedmu sezónu sa konečne začala!

Reklama

Natáčať sa začalo minulý týždeň v Severnom Írsku a celý štáb sa bude pomaličky posúvať do Španielska a na Island.  Dočkáme sa teda poslednej série už v júly ako bolo stanovené na začiatku?

Reklama

Výkonný producenti David Benioff a D.B Weiss zatiaľ mlčia o každom detaile novej série. HBO zatiaľ oficiálne oznámilo, že sa namiesto 10 častí dočkáme len siedmych. Dokonca aj obsadenie bolo ponechané v tme po kedy sa im do rúk nedostane scenár. Herečka Maisie Williams (Arya Stark) o tom povedala svoje: ,,Nič vás nemôže pripraviť!“, pretože prichádza niečo veľké.

Síce nám to nechcú prezradiť, je jasné, že všetci predpokladáme hereckú zostavu ako z minulej sezóny. Tento krát aj s novým prírastkom. V seriáli by sa mal objaviť herec Jim Broadbent a zahrať by si mal „významnú“ rolu.

Uvidíme len ďalšiu „pseudo“ 10 minútovú rolu?

Ak už vás to čakanie zožiera a pomaly zabúdate na udalosti z predošlých dielov, je čas si ich veľmi stručne pripomenúť a osviežiť pamäť. A dávajte si pozor! Následujúce riadky budú obsahovať maličké SPOILERY z finále šiestej série!

Reklama

Šialená kráľovná konečne povstala

Nový kráľ Severu

Rody Tyrellových a Martellových spojili svoje sily

Matka drakov konečne zdvihla plachty

Arya Stark po dlhom čase pomstila svoju rodinu

Bran zvládol skúšku a je pripravený

Šialený kráľ a Lyanna Stark

Melisandra bola poslaná do vyhnanstva

Samwell Tarly konečne dorazil do Citadely

Dúfam, že vám to osviežilo pamäť. Game of Thrones sa už totižto pomaličky blíži.

Exit mobile version