Odložil plášť a meč, vzal si zbraň. Henry Cavill si zahrá v adaptácii bojovej hry miniatúr Warhammer 40 000

Nenechajte si ujsť

Ondrej Kačkoš
Ondrej Kačkoš
Volám sa Ondrej, mám 23 rokov a na vysokej škole študujem marketingovú komunikáciu. Filmy, seriály a knihy ma sprevádzajú mojim životom odmalička. Keď netrávim čas v škole, s kamarátmi alebo s rodinou, určite ma nájdete pri pozeraní filmov.

Henry Cavill a Warhammer 40 000

Nedávno svet obletela smutná správa o tom, že Henry Cavill končí ako Superman. Stalo sa tak asi len 2 mesiace po tom, ako oficiálne ohlásil svoj návrat. Môžu za to nové hlavy DC štúdia (Peter Safran a James Gunn), ktoré robia poriadky s budúcnosťou komiksového filmového vesmíru. Henry Cavill má tak ale viac času, pričom už teraz vieme, že sa bude minimálne venovať seriálovej adaptácii bojovej hry miniatúr Warhammer 40 000.

Ide o stolovú hru na štýl Dungeons and Dragons, čiže o akési RPG s hracími kockami, avšak vo Warhammeri sa nachádzajú aj reálne miniatúrne figúrky postáv. Cieľom celej hry je kupovanie si postavičiek, ich maľovanie a vytváranie armád. Neskôr sa tieto armády postavia proti armádam ostatných hráčov na vyrobenom alebo kúpenom hracom poli a boj môže začať.

Warhammer 40 000
Zdroj: warhammer40000.com

Cavill bude ako hercom, tak aj producentom

Hra vznikla v 80. rokoch minulého storočia a odvtedy sa teší veľkej obľube po celom svete. Sám herec je veľkým fanúšikom tejto hry už odmalička a maľovaniu figúrok sa venuje teda už nejaký ten piatok. Ide pre neho preto o špeciálny moment. O to viac, že v seriáli nebude pôsobiť iba ako herec, ale aj ako producent, a bude mať teda väčší dosah na to, akým smerom a spôsobom bude príbeh a celý seriál postupovať.

Podľa chýrov to bol totiž jeden z dôvodov, prečo herec odišiel koncom októbra zo seriálu Witcher (slovensky Zaklínač). Malo tam ísť totiž o nezhody s tvorcami, ktorí sa príliš odkláňali od pôvodných kníh, ktorých je veľkým fanúšikom. Či je to ale pravda nikto nepotvrdil. Herec má tak teraz po tom, ako prišiel o rolu Supermana aj Geralta, viac voľného času a môže sa venovať inému projektu, ku ktorému má blízky vzťah.

Henry Cavill Superman Witcher
Zdroj: thedirect.com

Samotný seriál sa vyrába v spolupráci so streamovacou platformou Amazon Prime Video. Zatiaľ nie sú známi tvorcovia ani scenáristi. Dej sa zrejme bude točiť okolo toho istého príbehu ako stolová hra. Posunieme sa teda o 40 000 rokov do budúcnosti, kde militaristický štát ľudí bojuje proti rôznym iným vesmírnym aj mytologickým rasám – robotom, démonom, Orkom či rônym mimozemšťanom.

Poznáte bojovú hru miniatúr Warhammer 40 000? Tešíte sa, že uvidíme Cavilla nielen v hereckej, ale aj v producentskej úlohe v jemu srdcu blízkej sérii?

Zdroj: hollywoodreporter.com

Mohlo by sa ti páčiť

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -