Site icon REWIND.sk

Predĺžený TV Spot na LEGO Batman nám konečne okrem urazeného Jokera ukazuje aj ostatných záporákov

Reklama

Extended, alebo predĺžený TV Spot na očakávaný animák LEGO Batman nám ukazuje nové scény. Vidíme predĺžený rozhovor Batmana a Jokera, pri ktorom sa Joker tak trochu urazí, a rozplače. Okrem toho máme však aj prvý pohľad na záporákov, a samozrejme anti-rodinného Batmana. Tento snímok dorazí do kín 9. februára 2017, a my sa už nevieme dočkať! The LEGO Movie od Phila Lorda a Chrisa Millera bol veľmi úspešný a ospevovaný ako fanúšikmi, tak aj kritikmi. Myslíte, že Batmanovi to pôjde ešte lepšie?

O čom bude LEGO Batman Movie?

Tento Lego film o temnom rytierovi sa zameria na jeho samotu. Batman si uvedomí, že proti zlu nedokáže bojovať sám, a že je osamelý. Čírou náhodou a nehodou si však adoptoval Dicka Graysona, ktorý sa stane jeho Robinom. Taktiež do svojho tímu pustí aj Barbaru Gordon, novú policajnú komisárku. A nemôžeme zabudnúť ani na Bruceovho komorníka Alfreda Pennywortha. Snímok režíruje Chris Mckay.

Reklama

A kto požičal hlas týmto úžasným postavám? Will Arnet nahovorí samotného temného rytiera, Michael Cera zas Dicka Graysona, teda Robina. Alferda Pennywortha stvárni Ralph Fiennes, Barbaru Gordon aka Batgirl Rosario Dawson. A nakoniec, Jokera nahovoril slávny Zach Galifianakis.

Foto: youtube.com, screenrant.com

Exit mobile version