Site icon REWIND.sk

Nová aplikácia Tatra banky prináša krásu digitálneho sveta v bankovníctve

Nova aplikacia Tatra banky

Zdroj: Tatra banka

Reklama

Nová aplikácia Tatra banky prináša krásu digitálneho sveta

Nová aplikácia Tatra banky: Najoceňovanejšia banková mobilná appka oslavuje svoje deviate narodeniny. Pri tej príležitosti priniesla Tatra banka klientom nový intuitívny dizajn aplikácie a viacero noviniek. Nová verzia 3.0 je dostupná pre operačné systémy iOS aj Android.

Mobilnú aplikáciu Tatra banka využíva pravidelne viac ako 390 000 klientov mesačne. Medzi najvyužívanejšie funkcionality patria napríklad platba z účtu, zobrazenie pohybov a výber z bankomatu mobilom. Práve preto je jednou z hlavných zmien práve zmena základného menu. V novej verzii sa nachádza menu v spodnej lište a najvyužívanejšie funkcie sú priamo na lište. 

Reklama

Ďalšie zmeny v aplikácii:

Reklama
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Pre novú verziu aplikácie Tatra banka 3.0 bola zvýšená minimálna požadovaná verzia operačného systému:

Zdroj: moduly.prestashop.sk

„Nová verzia aplikácie Tatra banka 3.0 štartuje novú éru nášho mobilného bankovníctva. Pri návrhu zmien sme vychádzali z viacerých zdrojov, pričom rozhodujúce boli názory a podnety práve od klientov.

Významnou zmenou, ktorú by som rád spomenul, je online chat s našim virtuálnym bankárom AdamomTB. S touto službou v aplikácii prichádzame ako prvá banka na Slovensku. Na ďalšie zaujímavé zmeny sa môžu klienti tešiť už čoskoro“,
hovorí Lukáš Mochňák, vedúci oddelenia rozvoja mobilných aplikácií.

Zdroj: TS Tatra banka

Exit mobile version