Site icon REWIND.sk

Obľúbené anime Michael B. Jordana a ako ho inšpirovalo pri scéne v Creed II

anime michael b. jordana

Zdroj: independent.co.uk, comingsoon.net

Reklama

Herec Michael B. Jordan (Creed, Black Panther) vo viacerých rozhovoroch prezradil, že je veľkým fanúšikom anime. O tomto štýle animovaných seriálov viac prezradil v rozhovore s Rooster Teeth, kde rozprával o jeho prvom stretnutí s anime a obľúbených momentoch z klasických sérií.

Jeho láska k tomuto žánru dokonca vyústila v to, že si v novom anime gen:LOCK zahral hlavnú úlohu. Na starosti ho má firma Rooster Teeth, ktorá sa postarala aj o úspešné série Red vs Blue alebo RWBY. Ide o sci-fi mecha anime, ktorého súčasťou sú aj mená ako Maisie Williams (Game of Thrones), David Tennant (Doctor Who) alebo Dakota Fanning (Twilight).

Reklama

Nové anime Michael B. Jordana

Seriál premiéroval 26. januára a je dostupný na aplikácii Rooster Teeth na iOS, Android, Xbox One, Apple TV a na RoosterTeeth.com s predplatným začínajúcim na $4.99 za mesiac. Zatiaľ sú dostupné dve epizódy, pričom tú prvú si môžete pozrieť úplne zadarmo.

Reklama

Nové časti budú vychádzať každý týždeň v sobotu s finálnou epizódou naplánovanou na 9. marca. Michael B. Jordan prezradil v rozhovore práve ku tomuto seriálu, že ho jeho obľúbené anime Dragon Ball Z inšpirovalo pri natáčaní jednej scény vo filme Creed II.

Myslím, že tu bol moment v Creed 2, kedy som počas mojej tréningovej montáže spadol na zem a potom som sa zodvihol. Bolo to ako keď legendary Goku, Gohan… vstal. Ako keď mal Gohan zničenú ruku pri boji s Cell. Mojou motiváciou bolo rozhodne anime.

Jeho lásku k tomuto žánru teda nemožno popierať. Práve preto sa rozhodol, že svoj hlas prepožičia hlavnej postave v anime gen:LOCK. Ďalej vo videu prezradil, že má rád aj seriály Bleach a Gundam.

Tak čo, pozriete si aspoň prvú epizódu nového anime od štúdia Rooster Teeth? My sa do toho ide rovno pustiť!

Reklama

Zdroj: collider.com

Exit mobile version