Site icon REWIND.sk

Chcete zažiť svetovú premiéru Spider-Man: Homecoming? Stačí si vytvoriť vlastný superhrdinský oblek!

spider-man superhrdinský oblek

Zdroj: youtube.com

Reklama

Film Spider-Man: Homecoming príde do kín už o mesiac. Marketing je v plnom prúde, trailery a ukážky vychádzajú snáď každý deň a Marvel sa nás snaží nabažiť na film najviac, ako to len vie. Predsa, konečne ide o ich Spider-Mana, pričom sa v jeho koži ukáže, samozrejme, Tom Holland. Zatiaľ v každom filme o pavúčom mužovi sme sa dočkali „nízko-rozpočtovej“ verzie ich obleku. Inak to nebude ani v Homecomingu, pričom bude jeho prvotný oblek zohrávať oveľa väčšiu úlohu. Peter Parker sa v ňom dokonca postaví aj proti jeho najväčšiemu nepriateľovi, Vulturovi (Michael Keaton). Tony Stark mu totižto jeho oblek zoberie kvôli jeho nezodpovednosti, a náš nový Spider-Man si bude musieť vystačiť so svojim. 

Figúrka od Hot Toys ukazujúca Spideyho „Vigilante suit“, Zdroj: screenrant.com

Celosvetová premiéra? Vytvorte si vlastný superhrdinský oblek!

Marvel a Sony spolu spustili novú súťaž, ktorej hlavnou cenou je výlet na celosvetovú premiéru filmu Spider-Man: Homecoming! Úloha ale nieje jednoduchá a je stavaná len pre odvážnych a šikovných ľudí. Veru, zarytí cosplayeri budú mať výhodu. Treba si vytvoriť svoj vlastný „DIY“ superhrdinský oblek inšpirovaný tým Spider-Manovým. Celá súťaž vás tlačí aj do toho, aby ste si materiál na kostým kúpili v obchode Goodwill. Ten sa však u nás nikde nenachádza a tak si budete musieť poradiť sami. Odhaľte teda svoju kreativitu a staňte sa superhrdinom! Pokiaľ sa chcete do súťaže prihlásiť, môžete tak urobiť na stránke spidermandiy. 

Reklama

6 youtuberov sa tejto úlohy už zmocnilo, a teraz ste na rade vy. Aspoň tak hovorí nové video, ktoré bolo vyrobené pre túto súťaž.

Reklama

Pokiaľ sa chcete inšpirovať, pozrite si videá youtuberov, ktorý boli k tejto úlohe priradení. Všetky videá samozrejme slúžia aj ako nevinná reklama ku filmu Spider-Man: Homecoming. Neostáva mi nič iné, ako vám popriať veľa šťastia. Film uvidíme už o mesiac, presnejšie 6.7.2017!



Exit mobile version