Site icon REWIND.sk

Paul McCartney v Pirátoch z Karibiku 5!

Reklama

ie všetky pokračovania musia byť zlé. Obzvlášť, keď Vám umožnia do sveta kinematografie priniesť jednu z hviezd skupiny Beatles. Aj napriek tomu, že Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales už zbalili natáčanie, režiséri Joachim Ronning a Sspen Sandberg sa k nemu opäť vrátili, aby priniesli o niečo viac akcie. A hádajte čo! Táto dodatočná scéna bude zahŕňať jedinečného Paul McCartneyho!

Nová scéna sa točí okolo Paula a jeho nového charakteru, ktorý sa vo filme ukáže po prvá krát. Kultový hudobník a legenda len tak, v úplnom tichu vstúpil do filmu a postavil sa vedľa obsadenia filmu, ktoré zahŕňa Johny Deepa ako legendárneho piráta Jacka Sparrowa. Ďalšími hercami nemôže byť nikto iní ako Geoffrey Rush, Martin Klebba, Orlando Bloom, Kaya Scodelario a Brenton Thwaites. Javier Bardem si zahrá zloducha.

Reklama

V tomto príbehu, Paul McCartney je tajný charakter a žiadne podrobnosti neboli zatiaľ odhalené. Disney totižto nechce, aby ľudia dostali takýto spoiler predčasne.. Film by k nám mal doraziť už budúci rok v lete. Paul MacCartney však nie je jedinou speváckou ikonou, ktorá sa objavila v týchto filmoch. Ďalšou legendárnou ikonou zo 60. rokov je Keith Richards, ktorý si zahral kapitána Teague vo filme Piráti z Karibiku: V neznámych vodách, kde si zahral Jackovho otca. Uvidíme, či sa aj Paul McCartney pridá do rodiny, alebo sa jeho postava objaví len ako vedľajšia a my si budeme mať možnosť vychutnať si jeho pár minút v nadchádzajúcom filme.

Reklama

Paul McCartney sa ukázal už v niekoľkých filmoch , no väčšina z jeho ukážok na obrazovke patrila do muzikálneho sveta. Taktiež si zahral aj samého seba vo filme  A Hard Day’s Night and Help! Stihol aj prepožičať svoj hlas vo filme Yellow Submarine.  V posledných mesiacoch znovu prepožičal svoj hlas do animovaného komedialného seriálu Bojack Horseman na Netflixe. Tak čo si myslíte? Bude Paul perfektným doplnkom pre pirátov?

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales sa v kinách objaví 26.mája 2017.

 

Exit mobile version