Site icon REWIND.sk

7. séria American Horror Story: Ako sa volá, kedy ju uvidíme a o čom vlastne bude?

7. séria American Horror Story

7. séria American Horror Story

Reklama

Prešli sme vražedným domom, nechutným blázincom, čarodejnicami na predmestí, bizarným cirkusom, tajomným hotelom a paranormálnym vidiekom. Každý kto má rád seriál American Horror Story alebo inak AHS, dobre vie, o čom hovorím. Už onedlho nás čaká v poradí siedma séria a my by sme vás radi oboznámili s tým, čo môžete očakávať. Názov, motív, dátum, klipy a plagáty. Ako všetci dobre vieme, promo materiály seriálu AHS sú vždy mätúce a nikdy o sérií nepovedia veľa. Rovnako je tomu tak aj teraz a keď sa nad tým tak zamyslím, tak o siedmej sérií skoro nič nevieme. A možno práve preto sa na nové série vždy tak tešíme.

Zdroj: youtube.com

Kedy sa dočkáme 7. série American Horror Story?

AHS sa vráti už 5. septembra 2017 a bude mať 11 častí. Ako sme tomu zvyknutí, epizódy budú vychádzať raz týždenne.

Reklama

Aký názov bude niesť nová séria AHS?

Nadpis 7. série AHS bol odhalený 20. júla na Comic-Cone v San Diegu. Názov série znie American Horror Story: Cult.

Reklama

AHS SEASON 7: CULT

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Murphy (@mrrpmurphy),

O čom vlastne „Cult“ bude?

AHS Cult by sa mal zameriavať na Americké prezidentské voľby 2016. Prezradil to sám showrunner série Ryan Murphy a dodal, že táto téma bude pre veľa ľudí naozaj zaujímavá. Nazval ju „a modern-day story“. Taktiež sme sa dozvedeli, že príbeh sa bude odohrávať v Michigane. Cult teda pravdepodobne spojí politický príbeh s hororom.

Ako sa 7. séria začne?

Murphy prezradil, že prvých 10 minút 7. série sa bude odohrávať cez volebnú noc a v životoch našich postáv sa stane niečo hrozné. Voľby boli sami o sebe hororom, prečo teda neurobiť hororový príbeh v samotnom horore?

Klipy a plagáty

Plnohodnotného traileru sme sa zatiaľ nedočkali. Dostali sme však kopu krátkych klipov a plagátov, ktoré dokážu nahnať strach. Všetky sú ladené do dvoch zaujímavých tém. Klauni v amerických farbách a včely s úľmi. Ako však toto celé súvisí so sériou naozaj netušíme.

Reklama

Kompilácia 11 teaserov s klaunovskou tématikou

Pokiaľ si chcete pozrieť všetky klipy a propagačné materiály ku 7. sérií, nájdete ich na oficiálnom Twitteri American Horror Story!

Ktoré staré ale aj nové tváre v seriáli uvidíme?

Najdôležitejšie samozrejme je, že uvidíme Sarah Poulson a Evana Petersa. Z minulých sérií uvidíme ešte Mare Winningham, Adinu Porter, Cheyenne Jackson a Francesa Conroy. Cult však predstaví aj veľa nových a zaujímavých tvári ako Billy Eichner, Colton Haynes (Arrow), Alison Pill, Lena Dunham a Leslie Grossman. Bohužiaľ, herečky ako Jessica LangeKathy Bates a Lady Gaga v novej sérií neuvidíme…

Reklama

Ally and Kai in CULT…a love story for the ages.

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Murphy (@mrrpmurphy),

Koľko sérií bude AHS ešte mať?

Je potvrdené, že AHS má série obnovené až po číslo 9. Po Culte sa teda dočkáme ešte dvoch sérií, o ktorých však ešte nevieme, o čom budú. Je možné, že jednou z nich bude spomínané prepojenie prvej (Murder House) a tretej (Coven) série. Ešte minulý rok sme sa však dozvedeli, že 7. séria (Cult) by mala byť prepojená so 4. sériou (Freak Show). Kedže ide o klaunovskú tématiku, bude to mať niečo spoločné s klaunom Twistym?

Medzitým odhalil Murphy na svojom instagrame zaujímavý obrázok, ktorý ukazuje 9 sérií a ich individuálny význam spojený s 9 kruhmi pekla. Cult dostal „Heresy“, teda kacírstvo, čo sa ku politickej téme naozaj hodí. Posledné 2 série teda budú mať „túžbu“ a „násilie„. Znie to zaujímavo!

Interesting

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Murphy (@mrrpmurphy),

To by bolo teda pre 7. sériu AHS zatiaľ všetko. Tešíte sa na Cult? Ostatne s nami naladený a my sa teda vidíme pri najbližšom traileri, alebo pri recenzií samotnej!

Reklama
Exit mobile version