Site icon REWIND.sk

Hra Apex Legends prichádza s novinkou, ktorou porazí Fortnite – Toto je všetko, čo treba vedieť!

apex legends battle pass

Zdroj: allgamers.com

Reklama

Apex Legends Battle Pass

Prvý Battle Pass hry Apex Legends je tu! Respawn nám konečne oznámil, kedy sa tejto novinky dočkáme a čo všetko nám prinesie. Taktiež už vieme, koľko presne si zaňho zaplatíme, aké nové veci do hry prinesie a na čo všetko sa môžeme tešiť v prvej sezóne!

Kedy?

1. sezóna Apex Legends a jej priradený Battle Pass nesú názov Wild Frontier. Vyjdú už dnes (19. marec), presnejšie o 18:00 nášho času. Dnešný dátum je očakávaný a presne súhlasí s plánom budúcnosti, ktorý tvorcovia hry majú. Ak všetko pôjde, ako doteraz, jedna sezóna bude zakaždým trvať 3 mesiace, pričom štvrtý Battle Pass si budeme kupovať koncom roka 2019.

Reklama
Zdroj: demokracija.si

Za koľko?

Keď je už reč o kupovaní, čo nás vlastne bude stáť? Spoločnosť sa aj v tomto ohľade nechala inšpirovať konkurenciou, keďže Battle Pass sa dá zakúpiť za 950 Apex Coins, čo je 10 amerických dolárov. Podobným modelom fungujú aj hry ako PUBG a Fortnite, ktoré sa taktiež pohybujú v rovnakej cenovej kategórii. Battle Pass Bundle hry Apex Legends vás však vystrelí už na začiatku na level 25, no so zvýšenou cenou (30 amerických dolárov).

Reklama
Zdroj: press-start.com.au

Čo nám prinesie?

  1. Vyše 100 nových kozmetických prvkov a odmien (skiny na zbrane a postavy, úpravy bannerov, atď.)
  2. Nové hrateľné postavy (každá sezóna nám prinesie 1 až 2 nové postavy, pravdepodobne sa však nebudú viazať na Battle Pass, ale stále si ich budeme musieť kúpiť za Legend Tokens)
  3. Nové zbrane
  4. Nový loot
Zdroj: sohu.com

Ako bude fungovať?

Kúpiť si Battle Pass nie je nutnosť, keďže aj zadarmo sa vám odomkne cesta ku odmenám. Jediný rozdiel bude v tom, že tieto odmeny budú o niečo menej „prestížne.“ Taktiež nám bolo potvrdené, že týždňové výzvy a komplikované questy nebudú súčasťou prvej sezóny Apex Legends, ako odhalil produktový manažér Lee Horn:

„Aj keď si myslíme, že v questoch a výzvach je pre budúce Battle Passy množstvo miesta na skvelý dizajn, chceli sme, aby vám naša prvá verzia jednoducho dovolila hrať a hru sa učiť.“

Zdroj: businesswire.com

Apex Legends nás teda nechce prvým Battle Passom ani prvou sezónou zmiasť. Sme však zvedaví, aké zaujímavé výzvy vymyslia v budúcnosti. Myslíte, že Fortnite týmto krokom definitívne skončil, alebo si svojich hráčov udrží?

Zdroj: ea.com, gamesradar.com, pcgamer.com

Reklama
Exit mobile version