Site icon REWIND.sk

Dwayne Johnson nám napovedá o jeho budúcej spolupráci s režisérom filmu TO, Andym Muschiettim!

Reklama

Dwayne „The Rock“ Johnson nikdy neprestane udivovať. Tentokrát poukázal na novú spoluprácu s režisérom Andym Muschiettim, ktorý ešte len pred nejakým časom priniesol do sveta kvalitný snímok s názvom TO. Najnovšia knižná adaptácia od Stephena Kinga si od kritikov zobrala veľkú dávku pozitívnych ohlasov, pričom sa pozdávala aj divákom. O tom svedčil aj otvárací víkend vo výške 180 miliónov dolárov.

Zdroj: movieweb.com

Samozrejme, niektorí šťastlivci mohli tento mrazivý zážitok vidieť ešte pár mesiacov predtým, ako sa dostal na strieborné plátno. Do tejto skupiny patrí aj Dwayne Johnson, ktorý neskrýval nadšenie a dôkazom toho je aj jeho nový príspevok na sociálnej sieti Instagram. Mnohí z nás si mohli všimnúť pár zaujímavých slov. Takmer pri konci svojho písania pochválil režiséra za skvelú prácu a zmienil veľmi zaujímavú novinku. V popise odznelo, „Gonna have some fun working together down the road„, čo v preklade znamená: „V budúcnosti sa pri spoločnej práci poriadne zabavíme“. Treba však spomenúť, že žiadne projekty zahrňujúce týchto dvoch zatiaľ neexistujú stopercentne. Takže je určite prirodzené, že ľudia sa začali zaujímať a vymýšľať rôzne konšpirácie. Veď posúďte sami, čo tým herec mohol myslieť:

Reklama

Reklama

Čoho sa dočkáme?

Vzhľadom k tomu, že film TO patrí pod Warner Bros. a Johnson je už upísaný do DC sólo filmu Black Adam, môžeme len špekulovať, ako to naozaj bude. Je možné, žeby režisér vstúpil do sveta DC? Alebo sa The Rock a Muschietti spoja vo vlastnom nezávislom projekte?

Treba však pripomenúť, že Muschietti sa taktiež upísal budúcemu projektu štúdia Sony, projekt Robotech. A úprimne si neviem predstaviť, že práve v tomto filme by obaja spomínaní našli vzájomnú spoluprácu. Všetci zainteresovaní môžu zatiaľ len bádať, ako tomu bude v skutočnosti. Sami uvidíme, kedy sa nám „The Rock“ rozhodne prezradiť viac informácií a do tej doby si budeme musieť počkať.

Exit mobile version