Site icon REWIND.sk

Dwayne Johnson sa objaví v novom projekte zo sveta Disney s názvom Jungle Cruise!

Reklama

Zhruba rok aj pol po tom, čo sa Dwayne Johnson upísal Disney projektu Jungle Cruise, štúdio konečne dalo zelenú a natáčanie sa môže začať! To by mohlo začať v roku 2018 a projekt momentálne hľadá toho pravého režiséra. zatiaľ je isté, že okrem hlavnej úlohy si pod svoje krídla Dwayne Johnson zoberie aj produkciu filmu. Pomáhať mu v tom bude jeho spoločnosť Seven Bucks Productions, bok po boku s Dany Garciovou. Herec sa na svojom instagram účte vyjadril následovne.

„Veľký krok v pred, na ktorom sme tak tvrdo pracovali. Veľmi rád si vyhrniem rukávy a začnem pracovať na obrovskom projekte v spolupráci s Disney. Jungle Cruise scenár bol doručený osobne až ku mne a môžem začať. Skript som si prečítal už dva krát a milujem ho! Je to skvelá príležitosť vytvoriť a priniesť vám obrovskú kvalitu, ktorá bude zabávať rodiny po celom svete. Film, jazda, fantastický svet a skúsenosť. Ja a Dany Garcia sme pripravení! Už len stačí nájsť vizionárskeho režiséra a od toho momentu budeme mať približne 12 mesiacov výskumu, vývoja, kreativity a samozrejme mágie… predstavivosti. Natáčanie začne v roku 2018. Ako vždy,  urobím všetko čo bude v mojich silách. Je to plavba na celý život… a ja som váš kapitán!“

Jungle Cruise a Dwayne Johnson v jednom znie určite zaujímavo! zdroj: movieweb.com

Disney už v roku 2006 vyvíjal verziu Jungle Cruise. V tom čase bol do projektu zahrnutý Alfred Gough a Miles Millar. Potom v roku 2011 prišla správa, že na filme pracuje Tom Hanks a Tim Allen s Rogerom S.H. Shulmanom. Odvtedy všetko utíchlo a nové informácia sa k nám dostali až v roku 2015. Na scénu sa dostal Dwayne Johnson a projekt dostal zelenú. Scenár k filmu napísali J.D Payne a Patrick McKay.

Reklama

Hovorí vám niečo Jungle Cruise?

Jungle Cruise je originálna atrakcia zo sveta Disney, ktorá sprevádza návštevníkov africkými riekami Níl a Kongo. Tam môžete stretnúť nosorožcov, hrochy a v jednej časti na vás čakajú aj pirane. Staršia verzia, ktorá zahŕňala Toma Hanksa a Tima Allena tvrdí, že novodobá verzia bude vynikajúca. Okrem novej atrakcie v Disneylandoch sa dočkáme aj filmu, ktorého dej bude zasadený do sveta ako klasika z roku 1952 s názvom Africká kráľovná. Práve tento film sa stal inšpiráciou pre samotnú jazdu.

Reklama
Atrakcia v Disneylande, ktorá sa dočká vlastného filmu, zdroj: undercovertourist.com

Môžem povedať, že Dwayne Johnson je momentálne najviac vyťaženým hercom v Hollywoode. Čoskoro sa ho dočkáme vo filme Fate of the furious. Taktiež práve rokuje ohľadom pokračovania projektu Cesta na tajomný ostrov. Aby toho nebolo málo, aktuálne prebieha natáčanie Jumanji a hneď potom sa pustí do natáčania filmu Rampage a Skyscraper. Taktiež sa na neho môžeme tešiť vo filme Baywatch, ktorý sa už nenávratne blíži do kín.

Na to, ako to celé dopadne s novinkou Jungle Cruise si budeme ešte nejaký čas počkať, ale ako námet to znie určite zaujímavo.  

Exit mobile version