Site icon REWIND.sk

Kto sa stal víťazom CS:GO turnaja ESL One Cologne 2018? Pozrite sa na výsledky!

ESL One Cologne 2018

Reklama

Už od roku 2014 je medzi nami populárny offline turnaj ESL One Cologne, ktorý sa odohráva v nemeckom Kolíne nad Rýnom. Na turnaji sa zúčastnili aj dvaja Slováci – GuardiaN a Styko a taktiež Čech Oskar. Ako dopadli?

ESL One Cologne 2018 je u konca!

Tento rok prišiel turnaj s prizepoolom $300,000. Klasicky sa ho zúčastnili tie najlepšie tímy zo sveta CS:GO. Turnaj prebiehal od 3. júla až do včerajšieho dňa, 8. júla, kedy prebiehalo grand finále. Tímy sa turnajom postupne predierali cez horný kôš a ak prehrali, klesli do dolného. Ak však prehrali aj tam, vypadli. Po prvých zápasoch sa začalo hrať sériou BO3. Naši zástupcovia Styko a Oskar skončili bohužiaľ už na 9 a 12 mieste a tak dosť sklamali fanúšikov. GuardiaN s jeho tímom FaZe však dokázal postúpiť až do semifinále!

Reklama
Zdroj: hltv.org

Štvrťfinálové zápasy

Štvrťfinále sa zúčastnil aj tím NaVi, ktorý bojoval proti fnatic a BIG, ktorí museli prejsť cez G2. Natus Vincere aj BIG si so súpermi poradili hladko 2:0 na mapy. Z ich podania to vyzeralo skvelo aj v hre a tak zaslúžene postúpili do semifinále.

Reklama

Prvé semifinále

V semifinále na BIG už čakali výhercovia z horného koša. BIG hrali proti FaZe, kde sa nachádza aj slovenská hviezda Counter-Strikeu Ladislav „GuardiaN“ Kovács. Aj keď sa FaZe snažili akokoľvek, nebol to ich deň. Prvú mapu, ktorú si zvolili BIG, dokázali FaZe vyhrať a išlo sa na Train, mapu, ktorú FaZe naozaj obľubujú, no tam nečakane prehrali. Prehrali taktiež aj poslednú mapu a tak sa BIG mohli tešiť s postupu do grand finále.

Druhé semifinále

Druhé semifinále sa odohrávalo medzi Astralis a NaVi. Ukrajinský tím Natus Vincere vstúpil do zápasu lepšie a to výhrou na prvej mape 16:13. Druhú mapu však fatálne prehrali 5:16 a tak sa aj tu išlo do tretej mapy. Tú však dokázalo vyhrať opäť NaVi!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ei274AP9Exs]

Reklama

Grand finále

Grand finále sa zúčastnilo mnoho divákov, ktorí zaplnili celú halu! Atmosféra bola naozaj úžasná. Counter-Strike sa už hral formátom BO5. My sme sa však dostali len na 4 mapy. 1. mapu dokázalo vyhrať NaVi 16:10, no druhú prehrali nad BIG podobným spôsobom 11:16. Tretiu mapu vyhrali opäť Natus Vincere stavom z prvého zápasu 16:10. To už sme si naozaj mysleli, že to tak bude pokračovať až do konca. Poslednou, štvrtou mapou bolo Inferno. Tú si však NaVi dokázali nad BIG postrážiť a vyhrali jednoducho 16:8. A tak mohli začať oslavovať. Natus Vincere si pripísali výhru 125 000$! A taktiež S1mple, hráč Natus Vincere, sa stal MVP turnaja.

Zdroj: hltv.org

Sledovali ste turnaj ESL One Cologne 2018? Myslíte si, že Natus Vincere vyhrali zaslúžene, alebo ste sklamaní, že naši slovenskí hráči nepostúpili vyššie?

Exit mobile version