Site icon REWIND.sk

Fascinujúce zábery zo zákulisia natáčania nostalgického filmu Power Rangers

Reklama

Tento rok nám štúdiá prinášajú mnohé skvelé filmové diela. Avšak nebolo tomu tak dávno, čo celosvetovo „premiéroval“ remake superhrdinského počinu s názvom Power Rangers. Mnohí z nás zažili neuveriteľnú nostalgiu. Film mal rôzne hodnotenia, od tých negatívnych, až po tie pozitívne. U nás v redakcii sme sa nevedeli zhodnúť. Musím ale priznať, že mne osobne film neuškodil. Perfektný vizuál, jednoduchý príbeh, ale hlavne návrat do detských čias.

Reboot si odniesol priemerné hodnotenia a zarobil niečo málo naviac.

Ako som už vyššie spomínal, film utŕžil rôzne hodnotenia. Pre priblíženie CSFD slušných 63%, americký kritici cez Metacritics zanechali priemerných 44 bodov, a u kritikov na Rottentomatos dostal film 47% a užívatelia sa zhodli na 75%.

Reklama

Samozrejme každý sme iný a každému vyhovuje niečo iné. Ak sa zameriate na výrobu filmu, tak si tvorcovia dali určite dostatočne záležať, aj keď nejaké výčitky by sa určite našli.

Reklama

Avšak každý z nás vie, že v dnešnom filmovom priemysle nerozhodujú ani tak hodnotenia a recenzie ako celkový zárobok filmu, ktorý okamžite vypovedá o úspechu filmu. Výroba tohto filmu stála 100 miliónov dolárov a zarobil ku dnešnému dňu 133,052,879$. Film pravdepodobne podľa čísiel niečo málo zarobil, avšak vôbec nevieme či to bude stačiť aby sa tvorcovia rozhodli pokračovať.

Zábery z natáčania nám odhaľujú niektoré špeciálne efekty.

Menší súhrn o tom ako sa filmu darilo sme si urobili, ale poďme teraz k veci a teda tomu najdôležitejšiemu, prečo ste sa vlastne rozhodli prečítať si tento článok. Tvorcovia nám vytvorili krátky pohľad do zákulisia s dĺžkou 420 sekúnd. Uvidíte ako to vyzeralo na natáčaní, ako sa vytvárali špeciálne efekty, ale aj rozhovor s režisérom. Nech sa páči:

Keďže recenziu na film sme nerobili, budeme veľmi radi ak nám nižšie v diskusii zanecháte Váš názor na tento film.

Reklama
Exit mobile version