Site icon REWIND.sk

Ja zloduch 3 nám v novom traileri odhaľuje veľké rodinné tajomstvo!

Reklama

Tak na tento film sa musíte všetci pripraviť! Už cez leto to príde a Steve Carell požičia svoj hlas až dvom postavám. Tú prvú už všetci dobre poznáme. Gru ako „najlepší“ a „najinteligentnejší“ zloduch všetkých čias. Ale kto bude ten druhý? Vo filme sa objaví aj jeho stratený brat Dru! Toho si môžete pozrieť v traileri, alebo rovno na novom plagáte!

Zdroj: impawards.com

Štúdio Illumination opäť verí, že sa im podarí uspieť. V roku 2013 k nám priniesli úspešné pokračovanie filmu Ja zloduch a v roku 2015 obľúbených Mimoňov. Dobrodružstvo pokračuje a tento krát sa bude načo pozerať. Gru a Lucy, ich dcéry Margo, Edith a Agnes sa vrátili a čaká ich veľké prekvapenie. Režisér filmu Pierre Coffin sa určite nenudil a podľa scenára od Cinca Paula a Kena Daurioho k nám priniesol možno jeden z najlepších animovaných filmov v roku 2017.

Reklama

Zaujímavé zoskupenie hviezd

K hercom Steve Carrel a Kristen Wiig sa pripojí aj niekto nový. Tým bude víťaz Emmy, Tony a Grammy Awards Trey Parker, ktorého určite všetci poznáte. Nie? Tvorca svetového fenoménu Mestečko South Park, ktorý svoj hlas požičia zápornej postave menom Balthazar Bratt.

Reklama
Gru a Dru, Zdroj: youtube.com

Táto nová 3D-CG komédia taktiež zahŕňa hercov ako Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Nev Scharrel, Steve Coogan, Jenny Slate a Julie Andrews.

Nový trailer nám odhaľuje veľké rodinné tajomstvo. Gru mal celý svoj život dvojča, ktoré sa objavilo vo veľmi nevhodnú chvíľu. A hádaj čo? Tento chlapík ma na Gruho naozaj zlý vplyv. Nehovoriac o tom, že ma na hlave vlasy a nejeden muž by na neho žiarlil. Dru a Gru si určite nepadnú do oka od prvého momentu a môže z toho byť celkom zaujímavé pokračovanie, ktoré v kinách vypukne už 30. júla 2017. Všetko už je pripravené a nastal čas si pozrieť sľúbený, v poradí druhý trailer na animovanú rozprávku Ja zloduch 3.

Exit mobile version