Site icon REWIND.sk

Jason Momoa a.k.a. Aquaman ako hlavná postava filmovej adaptácie hry Just Cause!

jason momoa just cause

jason momoa just cause

Reklama

Sfilmovanie herných titulov prináša pre Hollywoodske štúdia veľa peňazí. Dokonca aj ten najväčší hráč bez života si nájde čas na návštevu kina, kvôli jeho obľúbenej hre. U kritikov síce úspech nemajú, ale svoj účel plnia. Zle dopadol napríklad nízko hodnotený Warcraft a Assassin´s Creed s Michaelom Fassbenderom. Sklamanie za sklamaním.. Ako som sa rozpisoval už veľa krát, čaká nás napríklad Tom Raider s Alicou Vikander, The Division s Jessicou Chastain, Gears of War, Uncharted alebo Firewatch.

Zdroj: pcgamer.com

Do rady sa teda postavil nový film, ktorý čaká na svoju slávu. Hollywood to ani po fiasku s Assassin´s Creed nevzdáva a plánuje natočiť film Just Cause! Tretí diel tejto hernej série je už nejaký ten piatok na svete a teší sa veľkému úspechu. Dokáže sa však presadiť aj film? Je nám jasné, že pri Just Cause nemôže ísť o nič iné ako veľkú akčnú „jazdu“. Obrovské výbuchy, ničenie, nebezpečné triky a to všetko v krásnom tropickom prostredí. Niečo na štýl nových Fast and Furious alebo xXx.

Reklama

Jason Momoa ako Rico Rodriguez

Hlavnou postavou série je Rico Rodriguez. Portál Deadline prezradil, že sa v jeho roli ukáže Jason Momoa! Herca môžme poznať ako Aquamana, ktorý si strihol cameo vo filme Batman V Superman, najbližšie ho však uvidíme v Justice League a neskôr v jeho vlastnej sólovke. Jason sa na túto rolu nepochybne hodí a v koži Rica Rodriqueza sa len potvrdí to, že sa stáva veľkou Hollywoodskou hviezdou!

Reklama
Zdroj: esquire.com

Režisérom filmu je Brad Peyton, ktorý s Jasonom pracoval na Netflix seriáli Frontier, v ktorom si Momoa strihol hlavnú rolu. Režisér by mal byť s deštrukciou vo filmoch už skúsený, pretože vytvoril San Andreas, katastrofický film s Dwaynom Johnsonom. S ním sa postará aj o iný herný film, klasiku Rampage! Sme naozaj zvedaví ako Just Cause Dopadne. Príbeh známy ešte nieje, určite však pôjde o čistokrvný akčný film plný „Grappling hooku“!

Exit mobile version