Site icon REWIND.sk

Ako začne a skončí film Jurský Svet: Zánik Ríše? Nahrávanie hudby nám napovedá, že toto nebude veselý film!

jurský svet: zánik ríše hudba

Zdroj: cosmopolitan.com

Reklama

Jurský Svet: Zánik Ríše hudba

Tešíte sa na pokračovanie svetoznámej filmovej série o dinosauroch z Jurských parkov? Nuž, ak čakáte veselé dobrodružstvo, možno by ste sa mali na film pozrieť znovu. Toto je film režiséra J. A. Bayonu, ktorý je známy prdovšetkým pre svoje napätie a temnejšiu stránku filmov. No a síce sme už tieto náznaky mohli vidieť aj v traileri, až teraz si začíname myslieť, že toto bude pravdepodobne najtemnejší diel v sérii.

Včera sa totižto ukončilo nahrávanie hudby k filmu, ktoré začalo pred týždňom. O tú sa postaral Michael Giacchino, ktorý stál aj za predošlým filmom. No a je to práve jeho hudba, ktorá nám napovedá, že štýl filmu bude skutočne temnejší. Režisér a aj skladateľ sa totižto na Twitteri podelili o pár fotiek z nahrávania, no a predovšetkým aj pár videí, ktoré zachytávajú nahrávanie začiatku filmu, potom ústrednej témy, ktorá sa neskôr zmení na starú tému, a aj koncu filmu. Veď vypočujte si sami:

Reklama

Giacchino sa teda teraz môže vrátiť k nahrávaniu Rodinky Úžasných 2, ktoré sa začalo tesne pred týmto. Každopádne, temnejšiu hudbku k tomuto filmu určite berieme. Jurská séria totižto seriózne potrebuje nakopnúť, lebo treba uznať, že perfektný je zatiaľ stále iba prvý film. Jurský Svet bol však mimoriadne v kinách úspešný a ľudia si ho zamilovali. Sme teda veľmi zvedaví, ako budú fanúšikovia reagovať na niečo trošku temnejšie. Promovanie filmu ide zatiaľ dobre, avšak momentálne ešte nie je v plnom prúde. To bude až začiatkom júna. Sme teda veľmi zvedaví, ako to s týmto filmom bude. Každopádne, myslím, že je jasné, že sa 21. júna všetci v kinách uvidíme.

Reklama

Tešíte sa na pokračovanie Jurskej série? Čo vravíte na temnejší tón filmu? Chcete, aby bol tento diel najtemnejší zo série? Napíšte nám do komentárov.

Exit mobile version