Site icon REWIND.sk

Bol Michael Jackson pedofil? Trailer na kontroverzný dokument Leaving Neverland to rozhodne naznačuje!

Michael Jackson

Zdroj: taringa.net

Reklama

Trailer na kontroverzný dokument Leaving Neverland je na svete!

Kráľ popu a jeden z najlegendárnejších spevákov v hudobnej histórii. To bol Michael Jackson. Pre mnohých sa nepochybne stal idolom v živote a aj preto boli akékoľvek nepríjemnosti z Jacksonovho osobného života doteraz utajované. Tvorcovia dokumentu Leaving Neverland si však očividne povedali, že 10 rokov od úmrtia speváka je dlhá doba na to, aby sa pravda skrývala a rozhodli sa nakrútiť rozhovory s ľuďmi, ktorí si v detstve užili pobyt v Jacksonovom Neverlande viac než dosť.

Ak ste tento názov už niekedy počuli, asi sa vám nevynorili zrovna najpríjemnejšie veci. Práve Neverland, Jacksonov kaštieľ s mnohými detskými atrakciami odštartoval zvesti o tom, že jeho vzťah k deťom nemusí byť zrovna najlepší. Začiatkom 90. rokov tak Jackson čelil mnohým obvineniam o zneužívaní mladistvých, za ktoré bol aj mnohokrát súdne obžalovaný. No a síce sa mu podarilo svoju obhajobu vyhrať, mnohé obete tvrdia, že išlo o nesprávny úsudok.

Reklama

Leaving Neverland bude dokument, ktorý odpremiéruje na stanici HBO. Bude rozdelený do dvoch častí. Mal by nasledovať prístup niekdajšieho HBO dokumentu Going Clear, ktorý sa veľmi ostro vyjadril k téme o Scientológii. Tvorcovia sľubujú, že Leaving Neverland bude pokračovať v rovnakých krokoch. Vraj sa máme pripraviť na to, že na Jacksonov odkaz sa odteraz budeme pozerať omnoho temnejšie.

Reklama

O réžiu a produkciu dokumentu sa postaral Dan Reed. Zameria sa hlavne na dve obete Jacksonovho obťažovania, Wadea Robsona a Jimmyho Safechucka. Dokument sa už odpremietal na tohtoročnom festivale Sundance a dočkal sa veľmi zmiešaných reakcií. O tom, či je snímok naozaj taký kontroverzný sa budeme môcť presvedčiť už 3. a 4. marca na HBO.

Čo hovoríte na trailer k dokumentu Leaving Neverland? Zaujíma vás táto temná kapitola Jacksonovho života? Napíšte nám do komentárov.

Zdroj: screenrant.com

Reklama
Exit mobile version