Site icon REWIND.sk

Streamer Ninja dostane svoju vlastnú špeciálnu edíciu Red Bull plechovky! Ako bude vyzerať?

limitovaná ninja edícia red bullu

Zdroj: redbull.com

Reklama

Ktorý streamer vám príde na rozum, keď sa spomenie slovo Twitch? Nám teda určite svetoznámy Tyler ‘Ninja’ Blevins, ktorého na tejto platforme sleduje skoro 14 miliónov ľudí. Samozrejme, s týmto obrovským číslom je zďaleka najúspešnejším hráčom na Twitchi. K tomuto úspechu sa dostal vďaka jeho zručnostiam v battle royale hrách, pričom ho preslávil hlavne Fortnite.

Po celom svete sa stal tak známym, že počas Nového roka streamoval priamo z Times Square v New Yorku, kde sa každoročne koná gigantický odpočet. Zároveň má taký dosah, že mu štúdio EA zaplatilo 1 milión amerických dolárov za to, aby jeden deň propagoval a hral novinku Apex Legends na svojom streame!

Reklama

Limitovaná Ninja edícia Red Bullu

Ninja má od roku 2016 partnerstvo aj so spoločnosťou Red Bull, ktorá podporuje podobných ľudí v tomto priemysle, ako herné hviezdy alebo e-sports hráčov. Najnovšie sa tak dočkáme limitovanej edície plechovky, na ktorej nájdeme Ninjovu tvár a logo. Týmto pádom ide o vôbec prvého streamera, ktorý sa dočkal takej pocty. Špeciálna „Ninja“ edícia sa vo svete začne predávať už 1. apríla a nie, nejde o žiaden skorý vtip.

Reklama

„Moje 18 ročné ja by si myslelo, že toto všetko je len sen. Som neuveriteľne hrdý a šťastný za toto partnerstvo s @redbull a za to, že si môžem realizovať svoje sny“ – prezradil Ninja na svojom Twitteri

Zdroj: variety.com

Red Bull je naozaj jedným z najlepších sponzorov, čo sa týka hrania a herných organizácií. Minulý rok si Ninja vďaka nim mohol vylepšiť svoju streamovaciu miestnosť, ktorú nazýva „Ninja Dojo„.

Do videoherného biznisu vstúpil Red Bull ešte v roku 2010, kedy sponzorovali hráča Halo, Davida „Walshy“ Walsha. Ich ďalším veľkým krokom bol sponzoring Matthewa „Nadeshot“ Haaga počas toho, ako bol na vrchole svojej Call of Duty kariéry. No a dnes majú samozrejme Ninju!

Tak čo, môže vo vašej zbierke chýbať limitovaná „Ninja“ edícia Red Bull plechovky?

Reklama

Zdroj: thegamer.com

Exit mobile version