Site icon REWIND.sk

Matt Damon a John Krasinski bok po boku? Životopisný film King of Oil nám možno splní želanie!

film king of oil

Zdroj: wallofcelebrities.com

Reklama

Herecká hviezda Matt Damon si pravdepodobne na svoj zoznam filmov pripíše niečo nové. Objaviť by sa mal totižto v životopisnom filme King of Oil. V spomínanej snímke si zahrá miliardára Marca Richa. Vývoj filmu má na starosti štúdio Universal, ktoré úzko spolupracuje so spoločnosťou Johna Krasinskeho Sunday Night Productions.

Matt Damon a John Krasinski pri spolupráci vo filme Zaslúžená krajina (2012); Zdroj: dailybeast.com

Film King of Oil a duo obľúbených hviezd

Pôvodne mal na režisérske kreslo zasadnúť John Krasinski, ale všetky tieto teórie sa k nám dostali ešte pred premiérou filmu Tiché miesto. Nebudeme si klamať, ale štúdio Universal nemalo v tomto tvorcovi dôveru. K dnešnému dňu by mohlo byť všetkému inak. Tiché miesto sa bez pochyby stalo jedným z najväčších prekvapení tohto roka. Po týchto udalostiach je teda možné, že by sa Krasinski mohol nakoniec objaviť v pozícii režiséra!

Reklama

Na papieri sa teda nachádza presvedčivý príbeh podľa skutočných udalostí, herecká hviezda Mat Damon a režisér John Krasinski. Ak by sa všetko podarilo a išlo podľa plánu, môžeme otvárať šampanské.

Reklama
Zdroj: ew.com

Oficiálna synopsa filmu King of Oil

Miliardár a obchodník s ropou Marc Rich po prvýkrát podrobne rozpráva o svojom súkromnom živote (vrátane jeho drahého rozchodu s manželkou Denise). Jeho vynález dodá ropnému trhu nový nádych, ktorý sa časom odvíja na raste jeho majetku a poradí sa mu zmeniť svetovú ekonomiku. Za život viedol niekoľko lukratívnych a súkromných rokovaní s Iránom (Ayatollah Khomeini), Kubou (Fidel Castro), vojnou rozvrátenou krajinou Angolou a Južnou Afrikou. Niekoľkokrát bol neúspešne obvinený z daňových podvodov. Z ropného sveta sa k nám dostáva novinka, ktorá si posvieti na jedného z najkontroverznejších medzinárodných podnikateľov všetkých čias!

Knižná predloha z roku 2009 od spisovateľa Daniela Ammanna v sebe skrýva veľa tajomstiev a scenáristi Joe Shrapnel a Anna Waterhouse ich budú musieť presunúť na papier. Projekt je zatiaľ len v ranných štádiách svojho vzniku a treba si len počkať, kedy nám štúdio Universal prezradí niečo nové.

Exit mobile version