Site icon REWIND.sk

Obi-Wan Kenobi s vlastným filmom? Pozrite si rozhovor Ewana McGregora v šou Jimmyho Kimmela

rozhovor Ewana McGregora

Zdroj: screenrant.com

Reklama

Dúfali sme ako sme len mohli, ale nestalo sa tak. Počas osláv Star Wars existencie nebolo potvrdené, či sa ešte niekedy Ewan McGregor objaví v roly legendárneho Obi-Wana Kenobiho v novom Star Wars filme. Avšak nakoniec malá iskrička nádeje ostáva. Ewan McGregor sa totižto predvčerom v noci objavil v šou Jimmy Kimmela a padla otázka práve na túto tému. Vyjadril sa k tomu naozaj vtipne.

„Dostalo sa to do bodu, kedy sa ma na to spýtali a teraz naozaj nemyslím nič ofenzívne, pýtajú sa ma na to naozaj veľa krát a vždy odpovedám tak, ako sa ma pýtajú. Pretože som bol vychovaný správne a som zdvorilý. A teraz to vyzerá, ako keby som stál pred dverami Disney a prosil o prácu so slovami, „Dajte mi vlastný Obi-Wan projekt.“ Samozrejme, rád by som to urobil.“

Pamätáte si ešte na súboj týchto dvoch? Zdroj: comicvine.com

Teórie, všade samé teórie

Zatiaľ nie je nič potvrdené, ale podľa rozhovoru by sa niečomu takému neštítil. Skutočnosť však vraví, že vo vývoji nie je žiaden Obi-Wan film, pretože viac o tejto postave by sme sa mali dozvedieť v novom nadchádzajúcom filme Star Wars: Posledný Jedi. A treba len dúfať, že sa opäť neobjaví len jeho hlas ako to bolo v siedmom pokračovaní. Samozrejme, internet je magické miesto a objavujú sa na ňom všelijaké zvesti. Jednou z nich je aj povesť o trilógii Obi-Wana Kenobiho, ktorej dej nás zavedie medzi Pomstu Sithov a Nová nádej. Ale kto nám túto „novinku“ potvrdí? Pravdepodobne nikto. Ak by sa Ewan Mcgregor naozaj objavil v sólo filme, bola by to pre fanúšikov Star Wars naozaj nefalšovaná radosť.

Reklama
Prijali by ste jeho návrat? Zdroj: pinterest.com

Nech sa stane čokoľvek, LucasFilm rozhodne nekončí. Na konci roka sa môžeme tešiť na veľmi očakávaný film tohto roku, Star Wars: Posledný Jedi. Možno práve v ňom sa dočkáme rozuzlenia a dozvieme sa viac. Do tej doby si nezabudnite nostalgicky pozrieť všetkých 7 filmov a psychicky sa pozitívne naladiť na december. A k tomu si ako bonus taktiež pozrite spomínané vystúpenie Ewana McGregora v šou Jimmyho Kimmela.

Reklama

Exit mobile version