Site icon REWIND.sk

Hit Tiché miesto dostane pokračovanie! Čo všetko nám prezradilo štúdio Paramount?

pokračovanie filmu tiché miesto

Zdroj: nytimes.com

Reklama

Pokračovanie filmu Tiché miesto

Aj keď sme na našom území nemali ešte tú česť vidieť film Tiché miesto, už prichádzajú novinky zo sveta. Tiché miesto 2 je totižto oficiálne vo vývoji. Film režiséra Johna Krasinskeho sa pomaly stáva jedným z najväčších hitov roku 2018 a štúdio Paramount toho bude chcieť využiť. Či je film takým hitom, ako sa o ňom hovorí, sa na vlastné oči dozvieme už 3. mája, kedy začína svoju púť v slovenských kinách. Recenzie od kritikov však hovoria za všetko a Tiché miesto nám ukáže poriadnu dávku strachu a napätia.

Zdroj: deadline.com

Štúdio Paramount sa konečne posúva vpred!

Riaditeľ spoločnosti Paramount Jim Gianopulos oznámil novinku o pokračovaní na CinemaCone v Las Vegas. Podujatie zoskupuje majiteľov kín po celom svete a filmové štúdia môžu ukázať, aké esá ukrývajú vo svojom rukáve. Jim Gianopulos predtým pracoval v štúdiu Fox a rozhodol o tom, že práve táto akcia bude pravá na to, aby potvrdil príchod filmu Tiché miesto 2.

Reklama

„Ak by ste mi pred piatimi rokmi povedali, že takmer tichý film s hlavnou postavou vtipného chlapa Jima zo seriálu The Office bude hitom štúdia Paramount… Povedal by som jediné: Dobre teda, mal by som ísť pracovať pre štúdio Paramount.“

V priebehu posledných rokov má toto filmové štúdio v pokladnici málo úspešných hitov, čo by určite chceli zmeniť. O to sa určite pokúšali aj pri pokračovaní Transformers: Posledný rytier, no nič také sa nestalo. Film zarobil o 500 miliónov menej ako jeho predchodca. Avšak v roku 2018 sa všetko začína obracať lepším smerom. Tiché miesto s malým rozpočtom 17 miliónov k dnešnému dňu zinkasovalo 213,3 milióna dolárov. Do pokladnice určite prispejú aj naše kiná, pretože premiéra u nás začína už budúci týždeň!

Reklama

V súčastnosti nie je isté, či sa na svoje miesto vráti aj režisér, ale štúdio by malo urobiť všetko preto, aby sa tak stalo. Problémom má byť pripravovaný projekt Johna Krasinskeho s názvom Life on Mars (štúdio Paramount). Činiť sa začali aj scenáristi Scott Beck a Bryan Woods, ktorí už majú nápady k filmu Tiché miesto 2. Zatiaľ však nie je známe žiadne slovo o tom, kedy by sa mohla konať premiéra pripravovaného pokračovania. Určite s nami ostaňte naladení, pretože nové informácie by sa malo dostaviť už čoskoro.

Exit mobile version