Site icon REWIND.sk

Legendárny režisér Luc Besson si chce po Valeriánovi opraviť reputáciu. Prvá fotka z thrilleru Anna je tu!

Prvá fotka z thrilleru Anna

Reklama

Luc Besson. Režisér, ktorý má na konte klasiky ako Piaty Element, Leon, Brutálnu Nikitu alebo pomerne nový počin Lucy. Jeho najnovšou snímkou bol Valerián a mesto tisícich planét, zatiaľ čo film nebol vyslovene zlý, no jeho zárobky boli. Išlo o vôbec najdrahší francúzsky film a jeho profit jednoducho nebol dostačujúci. Preto sa Luc aj so štúdiom EuropaCorp rozhodli, že bude naďalej robiť to, čo mu išlo najlepšie – akčné thrillery a sci-fi na štýl Lucy, 96 hodín alebo Piaty Element. Jeho pripravovaný film tak nesie názov Anna (pravdepodobne rád používa ženské mená ako názvy filmov) a nepôjde o nič iné, ako jeho klasický akčný thriller.

Herečka Sasha Luss vo filme Valerián a mesto tisícich planét, Zdroj: wired.com

Prvá fotka z thrilleru Anna

Režisér nám ponúkol prvý pohľad na film prostredníctvom fotky, na ktorej vidíme začínajúcu herečku Sashu Luss. Tá sa prvý krát predstavila práve vo filme Valerián a mesto tisícich planét. Vo filme ju však doplnia hviezdy ako oscarová Helen Mirren (Rýchlo a Zbesilo 8), Luke Evans (Dracula: Neznáma legenda) alebo Cillian Murphy (Dunkirk). O film sa postarajú štúdia Lionsgate a Bessonov EuropaCorp. Film Anna bude akčným thrillerom s rozpočtom 30 miliónov amerických dolárov. Jedná sa o originálny nápad a scenár napísal takisto Besson. Snímka sa aktuálne nachádza v štádiu pre-produkcie, natáčať sa začne už budúci mesiac.

Reklama

Spoločne s EuropaCorp tak chcú natočiť šnúru podobných filmov, no tentokrát ich budú produkovať menej a Besson nad nimi bude mať oveľa väčšiu kontrolu. Všetky projekty by mali mať rozpočet okolo 25 až 35 miliónov amerických dolárov. O filme bohužiaľ nič viac nevieme. Sme naozaj zvedaví, ako to dopadne, hlavne pokiaľ je hlavnou hrdinkou začínajúca herečka. Bessonovi však plne veríme a dúfame, že sa film dočká väčšieho úspechu ako nepodarený Valerián.

Reklama

Teraz si už pozrite vyššie spomínanú prvú fotku z filmu. Čo vravíte na tento projekt zatiaľ vravíte?

Zdroj: comingsoon.net
Exit mobile version