Site icon REWIND.sk

Easter eggmi preplnený Ready Player One trailer Stevena Spielberga k nám dorazil z Comic-Conu!

Reklama

Štúdio Warner Bros. odhalilo prvý Ready Player One trailer. Ide o filmovú adaptáciu Stevena Spielberga natočenú podľa populárnej knižnej predlohy s rovnakým názvom. A ako mnohých isto nadchne, je to nostalgický zážitok pre geekov absolútne preplnený referenciami na klasickú pop kultúru osemdesiatych rokov. Prvotnej ukážky všetkých easter eggov sme mali možnosť vidieť pred týždňom s vydaním exkluzívneho obrázku. Ten sa však nemôže porovnávať so samotným trailerom.

Ready Player One trailer

Zábery z traileru nám ukazujú hlavnú postavu Parzivala, ktorý žije meste Columbus roku 2045. Sledujeme, ako sa chlapec žijúci v polorozpadnutej chudobnej štvrti plíži do svojej schátranej dodávky a pomocou virtuálnej reality uniká do OASIS. Na prvý pohľad je trailer plný vizuálne epickej akcie. Aby ste však zachytili všetko, čo ukrýva, budete si ho musieť pozrieť viackrát.

Reklama
Zdroj: cinemablend.com

Na začiatok, keď Prizval vojde do dodávky a pripravuje sa na vstup do OASIS, zo steny si vezme akési hologramické zariadenie. Zavesené pritom bolo na starom ovládači ku konzole Atari. Parizval pokračuje v opisovanú svojho príbehu a rozrozpráva sa o tom, ako rád by sa narodil v osemdesiatych rokoch. To by nám malo dať hrubý obraz ohľadom množstva referencií, ktoré sa vo filme vyskytnú.

Reklama

V nasledujúcich scénach vidíme Iron Gianta, ktorý sa prechádza po mimozemskej krajine spolu s Ninja Korytnačkou. Iron Giant vyzerá obrovsky, no rovnako ako všetky ostatné easter eggy, sa ukázal iba na krátku chvíľu. Dokonca sa nám naskytne pohľad na Sochu Slobody z Ghostbusters. Ďalšie zábery zahŕňajú závodiace auto DeLorean z kultového Návratu do budúcnosti. Ďalej sme svedkami ohromného boja, kde niekto (jazdiaci na mechanickom škorpiónovi) vystrelí z dela a zničí Freddyho Kruegera. Do konca trailera si ešte stihneme všimnúť Dukea Nukema, monster truck Bigfoot, Mystery Mobile zo Scooby Doo, auto z filmu Days of Thunder a motorky z Trona a Akiry.

Referenciami preplnený trailer na Ready Player One Stevena Spielberga sa do kín dostane 30. marca 2018. Dovtedy sa pozrite na trailer a dajte nám vedieť, koľko easter eggov sta našli vy!

Zdroj: plus.google.com
Exit mobile version