Site icon REWIND.sk

Už toto leto sa Rodinka úžasných vráti do akcie! Ako si poriadia s úplne novým záporákom?

rodinka úžasných 2

Zdroj: people.com

Reklama

Neuveriteľne dlhých 14 rokov sme čakali, no konečne sme sa dočkali. Už toto leto totižto uvidíme animák Rodinka úžasných 2, ktorý si pre nás pripravilo štúdio Disney•Pixar. V Amerike sa už dokonca spustil predpredaj lístkov na špeciálne premietania, a spolu s ním prišiel aj krátky Sneak Peek, na ktorý sa dnes pozrieme. Ten samozrejme obsahuje niekoľko nových scén, ktoré sme doteraz v traileroch nevideli. Najviac pravdepodobne zaujme hneď niekoľko nových záporákov, ktorí sa vo filme objavia. Už teraz sa tak môžeme tešiť na plno akcie, nádherne prepracovanú animáciu a čaro, ktoré niesla aj prvá časť. Poďme sa teda pozrieť na to, čo si pre nás pokračovanie pripraví!

Zdroj: youtube.com

O čom bude Rodinka úžasných 2?

Do vedenia rodiny sa tentokrát dostane Helen (Holly Hunter), zatiaľ čo Bob ostane doma s DashomViolet a Jack-Jackom. Dôležitou novinkou je aj to, že väčšiu rolu vo filme dostane aj postava Frozone, ktorého dabuje Samuel L. Jackson. Netreba zabudnúť ani na to, že sa konečne v celej svojej kráse ukážu Jack-Jackove schopnosti. Potvrdilo sa teda, že hviezdou pokračovania bude práve Helen, zatiaľ čo si celá rodinka a Frozone musia nájsť spôsob, ako budú spolupracovať. Na scéne sa však ukáže aj nový záporák, ktorý nesie meno Screen Slaver. Ten bude pomocou televíznych obrazoviek hypnotizovať divákov a iných superhrdinov, ktorí sa postavia Rodinke úžasných!

Reklama

Mnoho z nás si Rodinku úžasných obľúbilo ešte ako deti, a teraz sme všetci o 14 rokov starší. Dovolím si tak povedať, že sa v kinosálach stretne väčšie percento starších ľudí. A že ste si stihli medzi filmami spraviť potomka? Tak to im určite treba ukázať prvú časť, a zobrať ich na pokračovanie! Všetci sa v kine totižto stretneme už 2. augusta, a spolu si vychutnáme chvíľku nostalgie. Tak čo, tešíte sa?

Reklama
Exit mobile version