Site icon REWIND.sk

Rottentomatoes má nového 100% šampióna! Kto sa stal najnovším najlepším filmom?

paddington 2

Zdroj: hdwallpapers.in

Reklama

Roztomilý medvedík a jeho film Paddington 2 sa práve zapísal do histórie Rottentomatoes!

Ktorý film by nechcel byť najlepším? Samozrejme, jedného konkrétneho víťaza sa pravdepodobne nikdy nedočkáme. Všetko totižto záleží na konkrétnych hodnotiacich ľuďoch. Niektoré zoznamy robia kritici, niektoré obyčajní ľudia. No a samozrejme každý z nás má vlastné požiadavky od najlepšieho filmu. Najnavštevovanejšia a najpopulárnejšia filmová stránka však filmy musí hodnotiť.

Vravíme tu pochopiteľne o portáli Rottentomatoes, ktorý častokrát rozhoduje o osude niektorých filmov. Ich hodnotenia sú častokrát najkontroverznejšie, keďže fungujú na metóde páči-nepáči. Tento systém je však pre mnohých uživateľov ten, ktorý sa najviac počíta, no a percentá sú to hlavné, čo každého zaujíma. No a perfektné 100% skóre sa podarí získať naozaj len málokomu.

Reklama
Paddington 2 a jeho perfektné hodnotenie na portáli Rottentomatoes; Zdroj: rottentomatoes.com

Posledné roky, kedy sa na stránku pridáva čoraz viac kritikov začali stúpať aj percentá. Určite si pamätáte na film Get Out, ktorý sa s 99% priblížil čo najbližšie k perfektnosti. Neskôr to bola zase Lady Bird, ktorá si dlho držala 100%! Najdlhšie si svoj rating ale momentálne drží nový Paddington 2, ktorý sa nielen zapísal ako zatiaľ najlepší film podľa stránky, ale rovno urobil aj nový rekord. Práve Paddington 2 totižto toto skóre dosiahol zatiaľ s najväčším počtom recenzií, konkrétne 165. Ide teda o nehorázne veľký úspech a my veríme, že tento film je naozaj taký dobrý, ako sa o ňom hovorí. Uvidíme teda, dokedy si toto skóre film udrží.

Reklama

Čo vravíte na nový najlepší film podľa stránky Rottentomatoes? Je podľa vás Paddington 2 naozaj taký perfektný? Sledujete stránku Rottentomatoes a vytvárate si podľa ich hodnotení názor na film? Napíšte nám do komentárov.

Exit mobile version