Site icon REWIND.sk

Skladateľ hudby do filmov ako Black Panther alebo Creed sa postará aj o Venoma s Tomom Hardym!

skladateľ hudby do black panthera

skladateľ hudby do black panthera

Reklama

Kinematografia je plná výborných skladateľov. Od legiend ako Ennio Morricone, John Williams, Danny Elfman alebo Hans Zimmer až po talenty, ktoré ich o niekoľko rokov nahradia. Či už Alexandre Desplat, Michael Giacchino alebo Alan Silvestri. Vysoko mieril aj charizmatický Jóhann Jóhannsson, s ktorým sme sa však nedávno navždy rozlúčili… Medzi elitu sa však určite onedlho pridá aj Ludwig Göransson, ktorý ešte len nedávno zložil vôbec najlepší MCU soundtrack. Samozrejme, rozprávame o hudbe ku filmu Black Panther, ktorá prišla s neuveriteľnou Killmongerovou témou. Tento skladateľ dokonca konečne porazil kliatbu Marvelu, ktorá spočívala v ich nevýraznej hudbe – Bola ťažko zapamätateľná. 

Skladateľ hudby do Black Panthera komponuje Venoma!

Jeho druhým najlepším výkonom bol film Creed, v ktorom dokázal krásne skombinovať atmosféru klasického Rockyho a amerického rapu. Brilantnej motivačnej hudbe vedie soundtrack s názvom If I Fight, You Fight. Čo bude teda jeho nasledujúcim projektom? Portál Deadline potvrdil, že si ho štúdio Sony vybralo pre komponovanie hudby do filmu Venom s Tomom Hardym! Opäť sa tak stretne s režisérom Rubenom Fleischerom (Zombieland), pretože spolu pracovali aj na filme 30 minút alebo menej. Po africkej téme sa tak postí do hororu/sci-fi a my sme naozaj zvedaví, ako mu tento žáner sadne. Dúfame, že budeme jeho prácu počuť už v najnovšom traileri! 

Reklama

Posledné správy ohľadom Venoma hovorili jasne – Samotný kostým symbiota uvidíme iba okrajovo. Našťastie sa k tomu vyjadril aj samotný Tom Hardy, ktorý vyvrátil všetky naše obavy. Naozaj uvidíme Venoma vo svojej plnej kráse! Samozrejme, prvý trailer bol taký, aký bol. Neprezradil a neukázal skoro nič a ľudia sa tak začali obávať. Kombinácia Ludwig Göransson a Tom Hardy ako Eddie Brock však znie naozaj vynikajúco. Ako to celé dopadne sa dozvieme už 4. októbra, kedy sa film dostane do kín!

Reklama
Exit mobile version