Site icon REWIND.sk

Staňte sa Spider-Manom pomocou virtuálnej reality – Aj z pohodlia domova!

Spider-Man virtuálna realita

Zdroj: indiewire.com

Reklama

Kto by to nechcel zažiť… Každý z nás ako malý sníval o tom, že raz bude superhrdinom. Samozrejme, určite nie každému z nás sa to podarilo, to však neznamená, že si ten pocit nevieme predstaviť. A dnes, vďaka technológiám, je život hrdinu už len pár klikov ďaleko. Dnes sa spolu pozrieme, čo ponúka Spider-Man virtuálna realita, ktorá vyšla zadarmo na Steame a PSVR.

Zdroj: wegotthiscovered.com

Spider-Man virtuálna realita

Pri príležitosti vydania najnovšieho prírastku do rodiny filmov MCU s názvom Spider-Man: Ďaleko od domova prichádza jedinečná možnosť stať sa Peterom Parkerom. Nie naozaj, ale iba naoko. Veď je to virtuálna realita, nie realita. Ako teda na to?

Oficiálne nejde o hru. Projekt je miesto toho tvorený a propagovaný s názvom „virtual reality experience,“ teda ako zážitok. To znie zaujímavo, však? Nuž, ešte zaujímavejším sa toto VR stáva, keď si uvedomíme, že práve teraz sa nachádza na Steame a PSVRa to úplne zadarmo.

Reklama

Spider-Man virtuálna realita pochádza priamo od spoločnosti Sony, ktorá, ako inak, stojí aj za samotným filmom. A teraz pozor: nejde o novinku. Podobného VRka sme sa totižto dočkali už aj v roku 2017, kedy v kinách vyšiel film Spider-Man: Návrat domov. Podobne ako Peter Parker sa však aj samotná virtuálna realita vydala ďaleko od toho, čím bola predtým.

Zdroj: uploadvr.com

Zatiaľ čo prvé VR vyzeralo lacnejšie a menej kvalitne, okrem toho aj stacionárnejšie, tentokrát sa štúdio posnažilo viac a vypočulo pripomienky komiksových fanúšikov, ktorí si ho vyskúšali. Táto „virtual reality experience“ prináša všetko, čo si so Spider-Manom spájame. Preskáčte pomocou pavučín New York City a leťte ulicami mesta zachytávaním sa o mrakodrapy. Zvoľte si jeden zo štyroch outfitov, ktoré má Spidey v MCU. Bojujte s nepriateľmi. A hlavne sa bavte.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Virtuálnu realitu si môžete stiahnuť na Steame a na PSVR. Dáte tomu šancu? Ak áno, určite nám v komentároch dajte vedieť, ako sa vám páči byť superhrdinom.

Reklama

Zdroj: youtube.com, gamespot.com

Exit mobile version