Site icon REWIND.sk

Jackie Chan je pripravený pomstiť sa vo filme The Foreigner, ktorý konečne prichádza s prvým trailerom!

Reklama

IRA mu uniesla rodinu. Polícia sa mu obrátila chrbtom. Nastal čas sa pomstiť. Spoločnosť GSC Cinemas odhalila prvý trailer filmu The Foreigner od štúdia STX. V hlavnej úlohe sa objaví legenda akčných filmov Jackie Chan a po jeho boku uvidíme Piercea Brosnana.

The Foreigner trailer

Táto novinka sa zaradí medzi akčné drámy a pod svoje krídla si ju zobral režisér filmu Casino Royale. Film nám prerozpráva príbeh o pokornom londýnskom podnikateľovi Quanovi (Jackie Chan), ktorého minulosť nikdy nezapadla prachom. V hlave mu stále prúdia myšlienky na pomstu, kvôli únosu jeho jediného potomka. Quanova dospievajúca dcéra sa stala obeťou nezmyselnej politiky, ktorá dopomáha k terorizmu. V neúprosnom hľadaní identity páchateľov je Quan nútený dostať sa do konfliktu s britským vládnym činiteľom (Pierce Brosnan), ktorého minulosť môže Quana naviesť na tú správnu cestu. Samozrejme, jeho cesta nebude vôbec jednoduchá a s britskou vládou sa hlavná postava zahrá na mačku a myš. Bude to naozaj tvrdý boj, ktorý sa môže skončiť akokoľvek. Avšak skutočnú pravdu sa dozvieme až v deň premiéry filmu.

Reklama
Nádherný plagát vyobrazuje tvrdo realistický príbeh; zdroj: comingsoon.net

Filmu sa chopil skúsený režisér Martin Campbell, ktorý už s Brosnanom spolupracoval. Bolo to ešte v roku 1995, v starej klasike s názvom James Bond: Zlaté oko. Scenáru sa venoval David Marconi, ktorý ho trochu premenil na svoj spôsob. Film totižto čerpá z knižnej predlohy s názvom „The Chineman„, ktorú napísal Stephen Leather.

Reklama

Štúdio STX sa rozhodlo film vypustiť 13. októbra 2017 a v tento deň si konečne budeme môcť užiť Jackieho Chana na striebornom plátne.

Teda, ešte doposiaľ nie je známe, či sa film ukáže aj v našich kinách na Slovensku, ale budeme dúfať, že tomu tak bude. Predsa len, Jackie Chan je nestarnúca legenda a každý jeden film s ním má vždy svoje čaro. Či sa mu to podarí aj tentokrát môžete posúdiť sami. Trailer na vás už netrpezlivo čaká a taktiež ako bonus si môžete prehliadnuť plagát k pripravovanému filmu The Foreigner.

Exit mobile version