Site icon REWIND.sk

Infinity War: Na internet sa dostala VYMAZANÁ SCÉNA Strážcov Galaxie pred vydaním DVD!

Zdroj: plejmo.com

Reklama

Určite sa to nikomu nezdá, no od vydania filmu Avengers: Infinity War ubehla už slušne dlhá doba. Začiatok konca bol pre Marvel a Disney neskutočným úspechom. Snímka prekonala viacero rekordov a ku koncu sa ukázalo, že celosvetovo si superhrdinovia zarobili cez 2 miliardy dolárov. Nebol to teda len film. Bola to udalosť, akú sme nikdy predtým nevideli. Fanúšikovia o filme stále rozprávajú, a väčšina z nás by si ho rada pozrela znovu. Preto vám radi oznamujeme, že Infinity War si už onedlho budeme môcť pozrieť aj v pohodlí domova! Aby ste to ešte chvíľu vydržali, pozrite sa na vymazanú scénu, ktorú uvidíme v špeciálnom vydaní.

Zdroj: anoncraft.com

Vymazaná scéna Strážcov Galaxie na DVD

Na vymazanú scénu poukázal portál EW. Môžeme v nej vidieť Strážcov Galaxie, presnejšie Star-Lorda (Chris Pratt) a Draxa (Dave Bautista), v strede vtipnej hádky. Krátky klip nám ukazuje klasické správanie a hašterenie týchto obľúbených postáv, no z finálnej verzie Infinity War ho nakoniec vystrihli. Toto rozhodnutie štúdio pravdepodobne spravilo kvôli dĺžke filmu, keďže nejde o nijak dôležitú scénu. Nás však aj tak potešila.

Reklama

Scéna, akokoľvek nepodstatná sa môže zdať, nás pripravuje na vydanie domácej verzie Infinity War. Veľmi dlho si už nepočkáme, keďže film si v oficiálnej digitálnej podobe budeme môcť zaobstarať už 31. júla. DVD a Blu-ray verzie prídu o dva týždne neskôr, presnejšie 14. augusta. Na ne by sme sa mali obzvlášť tešiť, keďže pravdepodobne dorazia spolu s ďalšími vymazanými scénami a zábermi spoza scén.

Reklama

Tak čo, chystáte si už o pár dní kúpiť Infinity War, aby ste si ho mohli pozrieť aj doma? Tešíte sa na nové odhalenia a scény, ktoré dorazia spolu s vydaním DVD a Blu-ray verzií filmu?

Zdroje: ew.com, youtube.com

Exit mobile version